Charter Antalya - Paloma Foresta Resort & Spa, cu plecare din Cluj Napoca

Acest complex de 5 stele se aflฤƒ in Beldibi, intr-o zonฤƒ impฤƒduritฤƒ linistitฤƒ, de la malul Mฤƒrii Mediterane, si oferฤƒ plajฤƒ privatฤƒ cu nisip. Proprietatea pune la dispozitie un centru spa de lux, care oferฤƒ tratamente cu parafinฤƒ si bฤƒi curative. De asemenea, oferฤƒ 3 piscine in aer liber, 1 piscinฤƒ interioarฤƒ si un parc acvatic cu 3 tobogane.

Paloma Foresta pune la dispozitie camere bogat decorate, cu TV prin satelit si balcon privat. Cuverturile cu model de brocart, draperiile groase si baia de marmurฤƒ conferฤƒ camerelor un aer elegant.

Complexul are 7 restaurante. Oaspetii se pot bucura de vin organic si de mancฤƒruri pregฤƒtite cu ingrediente din surse locale si pot lua masa in aer liber pe terasa cu vedere frumoasฤƒ. Paloma Foresta are un bar deschis nonstop, un pub irlandez si o discotecฤƒ.

Centrul spa Harmonia oferฤƒ masaje si tratamente de infrumusetare profesioniste. Puteti sฤƒ vฤƒ antrenati la sala de gimnasticฤƒ sau sฤƒ jucati tenis pe terenul cu nocturnฤƒ. Aveti la dispozitie facilitฤƒti de volei pe plajฤƒ, baschet, minigolf si multe alte jocuri si sporturi. Oaspetii beneficiazฤƒ de o salฤƒ de jocuri, cu biliard si darts.

Centrul orasului Antalya se aflฤƒ la 30 km, iar Aeroportul Antalya este la 42 km de proprietate.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Oradea catre Paloma Foresta Resort & Spa, Albena, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate