Sejur Coasta Amalfitana - Floridiana, cu plecare din Bucuresti

Aceastฤƒ proprietate este la 2 minute pe jos faศ›ฤƒ de plajฤƒ. Oaspeศ›ii Hotelului Floridiana beneficiazฤƒ de un bun raport calitate/preศ›. Acest hotel primitor ศ™i curat este situat in centrul oraศ™ului Amalfi ศ™i pune la dispoziศ›ie 13 camere ศ™i servicii bune.

Hotelul Floridiana se aflฤƒ intr-o clฤƒdire din secolul al XII-lea renovatฤƒ ศ™i are un cadru de epocฤƒ. Holul mare este decorat cu mobilier de epocฤƒ ศ™i fresce istorice.

Aceastฤƒ proprietate deosebitฤƒ se aflฤƒ la doar 50 de metri de Catedrala din Amalfi ศ™i la 100 de metri de plajele frumoase. Oaspeศ›ii beneficiazฤƒ de parcare in garaj gratuitฤƒ.

Proprietate de familie, Hotelul Floridiana oferฤƒ micul dejun tip bufet continental gratuit. Proprietarii pot sฤƒ ajute oaspeศ›ii cu trasee noi ศ™i sฤƒ propunฤƒ tururi, excursii de o zi ศ™i excursii la punctele de atracศ›ie turistice din apropiere.

Hotelul pune la dispoziศ›ie camere ศ™i suite confortabile, la preศ›uri rezonabile. Puteศ›i opta pentru camere standard, moderne sau camere superioare, cu mobilier in stil clasic.

Suita Junior are zonฤƒ confortabilฤƒ la mansardฤƒ, cu cadฤƒ spa. Dotฤƒrile standard din toate camerele ศ™i Suitele Junior includ TV prin satelit, aer condiศ›ionat, minibar, fereastrฤƒ cu plasฤƒ de insecte ศ™i WiFi gratuit.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Floridiana, Amalfi, Italia