Skipass inclus!
Pamporovo - Sport de iarnă aproape de casă!

Pamporovo este un domeniu schiabil modern, chiar între munţii Rodopi şi este considerat ca fiind cel mai sudic din Europa. Multe ore de soare, temperaturi plăcute şi totuşi siguranţă foarte ridicată în ceea ce priveşte existenţa zăpezii - un vis pentru orice pasionat al disciplinelor alpine. Domeniul schiabil este situat la altitudini între 1450 m şi 1925 m şi dispune de pârtii variate, o half-pipe şi numeroase instalaţii pe cablu. Foarte indicat este acest domeniu schiabil începătorilor, care pot să exerseze primele alunecări în peisaje minunate. Dar şi schiorii cu ceva experienţă se vor simţi bine aici cu alegerea pe care o au la dispoziţie - printre care coborârea Stenata constituie cea mai mare provocare.

După o zi însorită pe schiuri în unul din confortabilele puburi şi restaurante. Cele mai multe unităţii de cazare dispun de baruri şi discoteci proprii, unde puteţi dansa şi petrece. Pamporovo însăşi are o ofertă foarte animată de Après-Ski dar aici puteţi fără probleme şi să vă relaxaţi în natura minunată. Pentru cei care caută linişte recomandăm un program de seară cu sănii trase de cai, patinaj sau drumeţii liniştite prin peisajul înzăpezit.

Cu skipass-ul "Pamporovo" aveţi acces la în total 43 km, care se întind între 1155 m şi 1926 m în domeniile schiabile Pamporovo și Mechi Chal/Chepelare. Numeroase pârtii albastre şi verzi sunt ideale pentru învățarea disciplinelor alpine. Cu cca. 12 km de pârtii roşii le stă şi avansaţilor la dispoziţie destulă zăpadă şi posibilităţi variate. Experţilor le recomandăm coborârea Sneshanka №2, cea mai exigentă din întregul domeniul schiabil. Pentru snowboarderi la fel ca şi pentru schiori la Pamporovo există un funpark cu 2 grade diferite de dificultate şi o half-pipe pentru începători şi avansaţi. Domeniul face toţi banii şi puteţi profita de soare şi de zăpadă în egală măsură.

Pentru iubitorii disciplinei nordice se întinde în Pamporovo o reţea de pârtii de în total 25 km. Diferitele pârtii şerpuiesc prin peisajul superb iar siguranţa ridicată în ceea ce priveşte existenţa zăpezii promite multă distracţie şi varietate. Bucuraţi-vă de aerul curat şi de minunata culisă naturală de la poalele Snezhanka!

vezi mai multe

Sejururi din din DE ORIUNDE catre Hotel Finlandia, Pamporovo, Bulgaria