Filoxenia Hotel Tholos

Theologos Grecia
de la
EUR 978 00 EUR
2 adulti
Charter Rhodos - Filoxenia Hotel Tholos, cu plecare din Oradea

Amplasare

Acest aparthotel se aflฤƒ intr-un cartier liniศ™tit in Theologos.

Dotฤƒri

Aparthotelul iศ™i intampinฤƒ clienศ›ii cu ospitalitate intr-o unitate de 3 etaje cu un lift ศ™i 31 de camere. Personalul prietenos de la recepศ›ie vฤƒ rฤƒspunde cu plฤƒcere la orice intrebare. Locul de cazare dispune de o camerฤƒ de bagaje, de un spaศ›iu cu televizor, de o bibliotecฤƒ, de un serviciu de spฤƒlฤƒtorie ศ™i curฤƒศ›ฤƒtorie, de o spฤƒlฤƒtorie de tip self-service ศ™i de o zonฤƒ pentru fumฤƒtori. In spaศ›iile comune este disponibil WiFi (gratuit). La serviciul de organizare a excursiilor se dฤƒ o manฤƒ de ajutor la planificarea excursiilor. Hotelul dispune de facilitฤƒศ›i pentru persoanele in scaun cu rotile. Aparthotelul are o grฤƒdinฤƒ frumoasฤƒ ศ™i un loc de joacฤƒ. O parcare (gratuit) este disponibilฤƒ in funcศ›ie de necesitate pentru cei ce cฤƒlฤƒtoresc cu maศ™ina personalฤƒ.

Locul de cazare

In camere existฤƒ un aparat de aer condiศ›ionat ศ™i un sistem de incฤƒlzire. Clienศ›ii se pot relaxa de minune pe balcon sau pe terasฤƒ. Camerele dispun de un pat dublu ศ™i de o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucrurile de valoare pot fi pฤƒstrate in siguranศ›ฤƒ intr-un seif. Datoritฤƒ unui frigider, unui aragaz, unui aparat pentru cafea/ceai ศ™i unui congelator, chicineta este bine echipatฤƒ pentru cei ce se aprovizioneazฤƒ singuri. Un telefon ศ™i WiFi creeazฤƒ confort optim. In baia dotatฤƒ cu un duศ™ ศ™i o cadฤƒ existฤƒ un uscฤƒtor de pฤƒr. De asemenea, stau la dispoziศ›ie camere adaptate pentru scaun cu rotile cu baie fฤƒrฤƒ bariere.

Sport/divertisment

Complexul de piscine cu 3 piscine in aer liber ศ™i bazine pentru copii se potriveศ™te perfect pentru odihnฤƒ activฤƒ sau antrenament acvatic regulat. Clienศ›ii iศ™i pot savura concediul pe terasa insoritฤƒ cu ศ™ezlonguri ศ™i umbrele. Este disponibil un bar al piscinei/snack-bar. Diverse oferte garanteazฤƒ distracศ›ie, ca de exemplu minigolf, tenis de masฤƒ, biliard ศ™i un spa. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Locurile unde se poate lua masa cuprind un restaurant, o salฤƒ de mese, o cafenea ศ™i un bar. Zilnic sunt servite un mic dejun ศ™i o cinฤƒ.

Carduri de credit

La locul de cazare sunt acceptate urmฤƒtoarele carduri de credit: American Express, Visa ศ™i MasterCard.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Cluj Napoca catre Filoxenia Hotel Tholos, Rodos, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate