Hotel Website: www.hotel-dionysos.gr

Localizare

Hotelul Dionysos oferฤƒ cazare รฎn Hanioti. Oaspeศ›ii pot ajunge pe jos รฎn centrul plin de viaศ›ฤƒ al oraศ™ului Hanioti, cu diverse localuri de noapte ศ™i magazine. Zona plinฤƒ de viaศ›ฤƒ Pefkohori, cu o varietate de restaurante ศ™i magazine, este la 3,5 km, iar oraศ™ul Kallithea, cunoscut mai ales pentru viaศ›a sa de noapte cosmopolitฤƒ, se aflฤƒ la 16 km de Hotelul Dionysos. Cel mai apropiat aeroport este cel din Salonic, situat la 89 km de proprietate.


Facilitati hotel

Proprietatea poate ajuta oaspeศ›ii sฤƒ รฎnchirieze un autoturism sau o bicicletฤƒ. La proprietate existฤƒ un lounge comun si piscina in aer liber.


Facilitati camere

Fiecare camerฤƒ a hotelului are aer condiศ›ionat ศ™i balcon cu vedere. Toate camerele au baie cu duศ™ ศ™i uscฤƒtor de pฤƒr. Fiecare unitate de cazare include fierbฤƒtor electric, iar unele unitฤƒศ›i au ศ™i chicinetฤƒ.โ€ข 10% avans la inscriere; โ€ข Diferenta se achita cu pana la 30 zile inainte de data calatoriei propriu-zise.

vezi mai multe

suplim transport; Autocar BUH - HKD,Hanioti Bucuresti - Hanioti; Autocar HKD, Hanioti - BUH Hanioti - Bucuresti; Package commission; Rounding; Taxe Statiune

vezi mai multe

Sejururi cu autocarul din Cluj Napoca catre Dionysos, Halkidiki, Grecia

Verifica tarife si disponibilitate