Aceastฤƒ proprietate este la 1 minut pe jos faศ›ฤƒ de plajฤƒ. Diogenis Blue Palace este o proprietate de 4 stele situatฤƒ pe malul mฤƒrii, in Kato Gouves. Proprietatea are o piscinฤƒ principalฤƒ, piscinฤƒ pentru copii ศ™i o terasฤƒ unde oaspeศ›ii se pot bucura de soare. De asemenea, existฤƒ un restaurant ศ™i o cafenea.

Camerele de la Diogenis Blue Palace sunt luminoase ศ™i au aer condiศ›ionat ศ™i sistem de incฤƒlzire. Fiecare camerฤƒ include TV LCD, telefon ศ™i mini-frigider. Se asigurฤƒ un serviciu de menaj zilnic.

La piscine ศ™i pe plajฤƒ sunt disponibile ศ™ezlonguri ศ™i umbrele de soare. In holul de la Diogenis Blue Palace se oferฤƒ acces gratuit la internet WiFi.

Restaurantul hotelului serveศ™te o serie de mancฤƒruri cretane ศ™i mediteraneene. Barul de la piscinฤƒ oferฤƒ gustฤƒri, cafea ศ™i bฤƒuturi. Maestrul-bucฤƒtar organizeazฤƒ seri greceศ™ti ศ™i demonstraศ›ii culinare, iar oaspeศ›ii se pot distra ศ™i la serile de karaoke.

Hersonissos este la doar 8 km, iar Heraklion ศ™i aeroportul sunt la mai puศ›in de 15 km. Acvariul Cretaquarium Thalassocosmos se aflฤƒ la 5 km. Personalul recepศ›iei cunoaศ™te mai multe limbi ศ™i este disponibil nonstop.

vezi mai multe

Transfer aeroport - hotel - aeroport; Asistenta turistica; Asistenta ghid; Avion OTP-HER Day 3 2023 Bucuresti - Heraklion; ; ; ; ; Avion HER-OTP Day 3 2023 Heraklion - Bucuresti; Package discount; Package commission; SPO 2

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Diogenis Blue Palace, Creta, Grecia