Circuit autocar PASTE in BULGARIA 2023


Program detaliat:

ย 

Ziua 1. BUCURESTI โ€“ VELIKO TARNOVO โ€“ CASTELUL RAVADINOVO โ€“ SUNNY BEACH (cca. 500 km)

Plecare din Bucuresti la 6.00, de la Academia Militara Carol I (acces dinspre Metrou Eroilor), spre Veliko Tarnovo. Ajungem in orasul care a fost timp de 600 de ani capitala Bulgariei, supranumita โ€œCapitala Tarilorโ€. Vom vizita cetatea Tsarevets unde zidurile si turnurile cetatii, ruinele palatului regal si biserica patriarhala ne vor reaminti de vremurile glorioase cand aici era situat centrul economic, religios si cultural al statului medieval bulgar. Drumul nostru continua spre Balcani, pe care ii traversam si apoi ne indreptam spre zona de litoral a Bulgariei. Ajungem in apropiere de statiunea Sozopol, in localitatea Ravadinovo unde vom vizita castelul supranumit โ€œin dragoste cu vantulโ€. Ne asteapta, acolo, un complex in care actorul principal este Castelul, dar in plimabrea noastra pe vastul domeniu vom vedea si lacul cu lebede, crama, piscina, fazani, dar si alte animale din mica gradina zoo. Spre seara, ajungem la cazare in zona Sunny Beach, la hotel BW Premium Inn 4*/ similar.

ย 

Ziua 2. NESSEBAR โ€“ VARNA โ€“ NISIPURILE DE AUR - HRISTOS A INVIAT! ( cca. 125 km)

Mic dejun. Pornim spre Nessebar, centrul istoric al urbei fiind inscris in patrimoniul UNESCO in anul 1983, o adevarata bijuterie, ce pastreaza peste veacuri dovezi culturale pretioase, datand din perioada greaca, romana si bizantina. Printre cele mai importante obiective din oras se enumera: Biserica Sfanta Sofia, Biserica Iisus Atotputernicul, Biserica Sfantul Stefan, dar si vechiul Amfiteatru. Facem un tur pietonal si apoi avem timp liber pentru masa de pranz sau diverse cumparaturi. Urmeaza oprirea in Varna unde vom vizita Catedrala โ€œAdormirea Maicii Domnuluiโ€. Seara cazare in Nisipurile de Aur, la hotel Appolo 4*/ similar, si participare la slujba de Inviere.

ย 

Ziua 3. NISIPURILE DE AUR

Mic dejun. Timp liber la dispozitie, pranz festiv de Paste si cazare la aceasi hotel din Nisipurile de Aur.

ย 

Ziua 4. BALCHIK โ€“ CAP KALIAKRA โ€“ BUCURESTI ( cca. 400 km)

Mic dejun. Incepem ziua cu vizita la Balchik, al treilea port, ca marime, al Bulgariei, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, ce combina romantismul strazilor sale abrupte cu frumusetea marii. Aceasta asezare, veche de 2600 de ani, locuita inca din secolul V I.Hr de ionieni, redenumit mai tarziu Dionysopolis, dupa zeul vinului si al sarbatorilor, isi pastreaza si astazi autenticitatea multiculturala, in ciuda afluentei de turisti. Vom vizita Castelul Reginei Maria si Gradina Botanica, obiectivul cel mai interesant din Balchik. A fost construit din dorinta Reginei Maria a Romaniei, in timpul ocupatiei romane a Cadrilaterului. Complexul cuprinde mai multe vile rezidenศ›iale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 ha โ€“ unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz. Continuam traseul spre Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae. Spre seara, sosire in functie de formalitatile vamale, trafic si conditii meteo.

ย 


Partaj

ย 

PARTAJ GARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera โ€œpartaj garantatโ€ nu vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul.

PARTAJ NEGARANTAT: turistii care rezerva tipul de camera โ€œpartaj negarantatโ€ vor fi nevoiti sa achite suplimentul de camera single in cazul in care agentia nu reuseste sa completeze partajul. Turistii vor fi informati in scris cu maxim 3 zile inainte de plecare.

Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei. Decizia de a renunta la partaj si a opta pentru camera single, se face in baza achitarii suplimentului de camera single de catre ambele persoane.

ย Veliko Tarnovo โ€“ Castelul Rvadinovo โ€“ Sunny Beach โ€“ Nessebar โ€“ Varna โ€“ Nisipurile de Aur โ€“ Balchik โ€“ Cap Kaliakra

vezi mai multe

- Transport cu autocar clasificat pentru curse internationale

- 3 cazari cu mic dejun in hotel 3*

- Pranz festiv in ziua de Paste

- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu

- Depasari pentru vizite la: Veliko Tarnovo โ€“ Castelul Rvadinovo โ€“ Sunny Beach โ€“ Nessebar โ€“ Varna โ€“ Nisipurile de Aur โ€“ Balchik โ€“ Cap Kaliakra

vezi mai multe

- Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)

- Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice

- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)

- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata

- Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1โ‚ฌ/zi/turist), inclusiv copiii peste 6 ani

vezi mai multe

Circuite cu autocarul din Bucuresti catre Circuit autocar PASTE in BULGARIA 2023, Toate locatiile, Bulgaria

Verifica tarife si disponibilitate