Hotel Alte Post
 

Ellmau, Austria
Skipass inclus!
Ellmau – Distracţie regala la schi!

Localizate la poalele “Wilder Kaiser”, în Alpii Kitzbuhel, Ellmau (820 m) şi localităţile învecinate alcătuiesc împreuna cel mai mare domeniu de schi din Austria.Visele tale de vacanţă de iarnă cu siguranţa se vor îndeplini în această localitate foarte plăcută: pe pârtii (coborârile sunt o parte chiar până în centrul staţiunii) şi în afara lor oferă multiple posibilităţi de petrecere a timpului liber, incluzând curling, saniuş, plimbări în zăpadă şi excursii cu sania trasă de cai. La piscina KaiserBad vă aşteaptă un peisaj acvatic cu piscine acoperite şi multe saune. Pe un total de 55 km de trasee de drumeţii puteţi explora peisajul din o altă perspectiva. Alte avantaje sunt reprezentate de minunatele împrejurimi, accesul facil în staţiune, vreme foarte plăcută şi ospitalitatea tiroleza specifică şi nici cei mici nu au fost uitaţi, pentru ei există de asemenea multe evenimente.

Refugii tradiţionale, confortabile, locale la modă şi discoteci va invită la un après-ski de neuitat în Ellmau! Nu este de mirare că Ellmau este o staţiune foarte îndrăgită pentru sporturile de iarnă. Un punct forte în Ellmau reprezintă evenimentul săptămânal "Noaptea de Schi" a Ellmau, completată cu "Gluhwein" (vin fiert) şi muzică, dar ospitalitatea tipic tiroleză vă aşteaptă la oricare din cafenelele şi localurile gastronomice din regiune. Posibilităţile de săniuş la lumina lunii pe pârtia de 4,5 km lungime din Astberg, patinaj sau ice-stock (asemănător curling) vă vor îndemna la mai multă acţiune şi distracţie. La fel şi snowtubing sau o excursie cu elicopterul.Pentru aceia care preferă să se relaxeze după o zi de schi vor găsi ceea ce îşi doresc la piscina şi sauna centrului "Kaiserbades" din Ellmau. O alternativă poate fi o drumeţie pe zăpadă sau o plimbare extinsă cu sania trasa de cai.

Cu skipass-ul "SkiWelt Wilder Kaiser-Brixental" puteţi profita de una dintre cele mai mari şi moderne regiuni de schi cu legături directe din lume! 284 km de pârtii preparate (din care 254 km pot fi acoperiţi cu zăpadă artificială), 89 instalaţii moderne de transport pe cablu, precum şi mai multe snowparks garantează distracţie pe zăpadă fără limite. De la mic la mare, de la începător la avansat, toţi vor avea parte de distracţie pe cinste! Pe lângă acesta în domeniul schiabil Ellmau-Going găsiţi şi un derdeluş cu nocturnă de cca. 4,5 km. Din Ellmau puteţi urca cu telecabină Hi-Tech de 10 locuri, construită în 201, până la 1530 altitudine. Telecabine cu scaune încălzite şi Wi-Fi înlocuieşte cabina Hartkaiser şi este una din cele mai moderne din lume. Bineînţeles că şi staţiile au fost din acest motiv puternic modernizate. La staţia de munte vă aşteaptă "Eldorado Hartkaiser" cu printre altele cu restaurant pentru copii şi şcoală de schi. Staţia de vale a fost extinsă, cu magazin de articole sportive, restaurant, bar de Après-Ski, garaj subteran şi psţiu încălzit pentru echipament. Prin Hartkaiser se asigură legătura directă de la Ellmau la SkiWelt Wilder Kaiser – Brixental, incluzând coborâri care duc până în centrul staţiunii, în special de menţionat fiind coborârea de vale de 4,1 km de la Hartkaiser. Cei cu multă experienţă pot să încerce pârtia cu grad de dificultate superior de la Hartkaiser, existând în plus şi mai mult decât suficiente zone de zăpadă adâncă. Adevărate "delicatese" promit cele 81 de refugii în întreaga regiune. Prin extinderea skipass-ului la "Super Ski Card" vă stau la dispoziţie 2750 km de pârtii şi 938 instalaţii pe cablu în 22 domenii schiabile (v. regiunea de schi). În cazul în care călătoriţi cu copii sau chiar dumneavoastră sunteţi un iubitor al poveştilor, trebuie neapărat să faceţi o plimbare cu noua telegondolă cu 10 locuri din SkiWelt Söll. Cu tema "Hans im Glück" veţi avea multe de descoperit!

Ellmau vă pune la dispoziţie 16 km de pârtii de schi fond de schi-fond, printre care se află "Kaiserloipe", cea mai lungă cu ai săi 5,5 km şi cea care solicită cea mai bună formă. În afară de acestea este posibil accesul la cei 250 km ai celeilalte "Koasaloipe", din Ellmau, pentru extra-distractie! Cei 65 de km de piste de schi-fond din jurul Wilder Kaiser, datorită varietăţii lor se potrivesc oricărui nivel de dificultate. Reţeaua de piste, vastă, trece prin văi însorite şi oferă acces la pistele din St. Johann şi Kitzbühel. Partea dinspre Brixen către Westendorf este deosebit de frumoasă. Alţi 22 de km vă aşteaptă la Söll - panorama impozantă inclusă în preţ! O delicatesă este centrul de pârtii de la Angerberg/Mariastein, care vă pune la dispoziţie 40 km foarte bine pregătiţi în zone liniştite printre care şi o pârtie cu nocturnă.

vezi mai multe

Sejururi din DE ORIUNDE catre Hotel Alte Post, Ellmau, Austria