The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal

Abu Dhabi Emiratele Arabe Unite
de la
EUR 2278 00 EUR
2 adulti
Sejur Abu Dhabi - The Ritz-Carlton Abu Dhabi, Grand Canal, cu plecare din Cluj Napoca

Ritz-Carlton Abu Dhabi se aflฤƒ in mijlocul unor grฤƒdini amenajate ศ™i are plajฤƒ privatฤƒ cu vedere la Grand Canal ศ™i arhitectura cu influenศ›e renascentiste. Hotelul pune la dispoziศ›ie piscinฤƒ in aer liber, salฤƒ de sport ศ™i 8 restaurante.

Toate camerele se deschid spre grฤƒdinฤƒ cu vegetaศ›ie luxuriantฤƒ, cu vedere directฤƒ la piscinฤƒ, grฤƒdini sau Grand Canal. Fiecare camerฤƒ oferฤƒ TV cu canale prin satelit, aparat de cafea Nespresso, minibar ศ™i facilitฤƒศ›i de cฤƒlcat. Vila include terasฤƒ ศ™i living mare, cu zonฤƒ de luat masa.

Cele 8 restaurante de la Ritz-Carlton servesc mancฤƒruri mediteraneene, panasiatice ศ™i din Orientul Mijlociu. Oaspeศ›ii beneficiazฤƒ de room service nonstop.

Espa Spa oferฤƒ baie de aburi, hamam, salon de coafurฤƒ ศ™i infrumuseศ›are ศ™i 15 camere de tratament pentru masaje de relaxare. Clubul de sฤƒnฤƒtate este dotat cu o gamฤƒ de echipamente cardiovasculare ศ™i greutฤƒศ›i.

Insula Yas se aflฤƒ la 20 de minute de mers cu maศ™ina de Ritz-Carlton Abu Dhabi. Marea Moschee Sheikh Zayed este la 5 minute de mers pe jos. Oaspeศ›ii beneficiazฤƒ de parcare privatฤƒ gratuitฤƒ.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare