Charter Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel, cu plecare din Bucuresti

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel se aflฤƒ in Las Palmas de Gran Canaria, la 5 minute de mers pe jos de portul de agrement Las Palmas ศ™i este inconjurat de grฤƒdini intinse. Acest hotel are o piscinฤƒ in aer liber, 3 restaurante, un bar pe acoperiศ™, un centru de wellness ศ™i WiFi gratuit.

Camerele spatioase includ aer conditionat, TV cu ecran plat si baie cu dus cu efect de ploaie. Majoritatea oferฤƒ balcon sau terasฤƒ cu vedere la grฤƒdinฤƒ.

Centrul de wellness de la Santa Catalina include cฤƒzi cu hidromasaj, hamam ศ™i tratamente de infrumuseศ›are. Centrul de fitness este gratuit. Oaspeศ›ii au acces la centrul spa la un cost suplimentar.

Santa Catalina, un Royal Hideaway Hotel 5 * GL are 3 restaurante: restaurantul Poemas, cu stea Michelin, 1890 La Bodeguita, specializat in tapas, ศ™i Camarote, care oferฤƒ o bucฤƒtฤƒrie bazatฤƒ pe produse locale. De asemenea, oaspetii pot savura un cocktail in barul cu pian Carabela ศ™i in barul Alis Roof Top.

Santa Catalina, a Royal Hideaway Hotel se aflฤƒ la 10 minute de mers cu maศ™ina de Puerto de la Luz ศ™i plaja Las Canteras. Cartierul istoric Vegueta este la 10 minute de mers cu masina. Aeroportul Gran Canaria se aflฤƒ la 20 de minute de mers cu masina de hotel.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din Bucuresti catre Santa Catalina a Royal Hideaway Hotel, Gran Canaria, Spania