Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Târg de Crăciun Cracovia

EUR 165 00 EUR
/pers
CRACOVIA

Magia Târgurilor de Crăciun

CRACOVIA

Transport autocar, plecare in data de 30.11.2022

PROGRAM

Ziua 1 (30.11.2022 - Miercuri) Plecare din Cluj-Napoca dis-de-dimineața, ajungem în Cracovia după-masa și ne începem vizita în Piața Centrală a Cracoviei (Rynek Glowny) care este cea mai mare piață medievală din Europa.Observăm Biserica Sf Maria – emblema religioasă din centrul istoric al orașului, Sukkenice – Hala de Postavuri, Monumentul Adam Mikiewicz, fortificațiile medievale (Barbicanul, Poarta Florian). Cazare in Cracovia la hotel de 3*.

Ziua 2. (01.12.2022 - Joi) Mic-dejun. Pornim spre spre Mina de Sare Wieliczka, una dintre cele mai vechi și mai spectaculoase, deseori supranumita “Palatul de Sare al Poloniei”. Ne întoarcem în Cracovia, unde vizităm Castelul Wawel – reșendinta regilor polonezi. Plimbare prin Cartierul Evreiesc și apoi timp liber pentru participarea la Târgul de Crăciun din Piata Rynek Glowny.
Cazare la acelasi hotel in Cracovia.

Ziua 3. (02.12.2022 - Vineri) Mic dejun. Ne luăm rămas bun de la Cracovia și ne îndreptăm spre Zakopane, frumoasa stațiune din Munții Tatra și, totodată, ținutul tradițional al Goralilor. Plimbare și shopping pe renumita strada Krupowki, urcăm cu funicularul pe dealul Gubalowka și admirăm priveliștea. Pornim spre casă, unde ajungem noaptea târziu, spre dimineața, în funcție de trafic, formalitățile vamale și respectarea itinerariului !  

 

TARIFE

Tarifele sunt exprimate în euro/persoană cazată in DBL 

 

Data plecării

TARIF

30.11.2022

165

 


 

Supliment single: 35 euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

 

Tariful Include :

 • Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

 • 2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Cracovia

 • Ghid insoțitor

 

Tariful nu include :

 • Taxe de intrare la obiectivele turistice

 • Excursia optionala la Mina de Sare Wieliczka – 26 euro/persoana (se achita la inscriere)

 • Biletul pentru funicular in Zakopane: aproximativ 5 euro/persoana (se achita la fata locului)
  (Atentie, tarifele de intrare la obiectivele turistice pot suferi modificari)

 • Asigurarea medicală și storno

 • Cheltuieli personale

 

 

ACTE NECESARE

- carte de identitate sau pasaport, informatiile sunt intotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

 

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.
In  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta cal
atorii  nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului,conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

 

 

Informatii Precontractuale

1.Conditii de plata

30% avans in momentul inscrierii, iar restul cu pana la 30 zile inainte de plecare

 

2.Penalizari in caz de renuntare

In cazul in care la data plecarii este instituita stare de urgenta, sunt inchise granitele si astfel agentia organizatoare se afla in imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, calatorilor li se ofera urmatoarele variante:

 

- Optarea pentru o alta data de plecare

 

- Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

 

- Restituirea sumelor achitate      

 

ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de  Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinatie sa aiba unele cerinte pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul sau (test molecular PCR cu rezultat negativtest antigendovada vaccinarii impotriva Covid-19dovada ca persoana a fost deja infectata cu virusul Sars-CoV-2 si a fost vindecata in termenii stabiliti de catre autoritatideclaratii de sanatate etc).  Este posibil ca autoritatile de la destinatie sa impuna respectarea unor reguli de protectie impotriva Covid, cum ar fi:  purtarea mastii de protectie, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numarului de persoane care viziteaza un obiectiv, interzicerea vizitarii unor obiective in interior etc)
De asemenea, autoritatile romane pot impune reguli la intoarcera in tara a pasagerilor

 

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

 

 

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

 

a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30 zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

 

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

 

 

 

3.Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu

 

a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.

 

b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va imbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.

 

c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 5 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.

 

4.Informatii referitoare la cazare
a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund normelor locale de clasificare.
b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru cameră single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru camera single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însa nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single.
c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în camera.

 

5.Informații referitoare la excursiile opționale

 

a) Informaţiile privind excursiile opționale și taxele de vizitare ale obiectivelor turistice sunt informative și pot suferi modificări, acestea se vor comunica înainte de plecare.

 

6.Dispoziții finale
a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pasaport
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului.
Informații oficiale pe
www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro.

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

 

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice!

 

 

 


 

vezi mai multe

Tariful Include :

 

 • Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

 • 2 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Cracovia

 • Ghid insoțitor

 

vezi mai multe

Tariful nu include :

 

 • Taxe de intrare la obiectivele turistice

 

Excursia optionala la Mina de Sare Wieliczka – 22 euro/persoană (se achită la înscriere).
Biletul pentru funicular în Zakopane: aproximativ 5 euro/persoană (se achită la fața locului)

 

 • Asigurarea medicală și storno

 • Cheltuieli personale

 

vezi mai multe

ACTE NECESARE

 

- carte de identitate sau pasaport, informatiile sunt intotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

 

 

*Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
In  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta cal
atorii  nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului,conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.

 

Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

 

 

 

vezi mai multe

Servicii

 • autocar
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • ghid
 • activitati

Tema

 • familie
 • City break
 • Cultura si Istorie
 • Traditii si Obiceiuri
 • Circuite

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
Camera single
- 1 adult
30 Nov - 02 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
EUR20000EUR
Camera dubla
- 2 adulti
30 Nov - 02 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
EUR33000EUR
Camera tripla
- 3 adulti
30 Nov - 02 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
EUR49500EUR