Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Târg de Crăciun Praga-Bratislava

EUR 175 00 EUR
/pers
PRAGA-BRATISLAVA

Magia Târgurilor de Crăciun

PRAGA -BRATISLAVA
Transport autocar, plecare în data de 09.12.2022

Program

 

Ziua 1: (09.12.2022, Vineri) Plecare dis-de-dimineață din CLUJ-NAPOCA aproximativ la ora 02:00-03:00, sosire în Praga după-masa. După ce am ajuns, se vizitează Orașul Vechi, începând cu Rudolfinum-clădirea Filarmonicii, Monumentul Jan Hus, Biserica Tyn, Vechea Primărie cu Ceasul Astronomic - unde vom asista la procesiunea celor 12 apostoli, Turnul Pulberăriei și frumoasa clădire a Casei Municipale.
Cazare la hotel de 3* în Praga.

 

Ziua 2: (10.12.2022, Sâmbătă) Mic dejun. După micul dejun, pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa și ne începem turul cu Palatul Cernin, Mănăstirea Loreta, Palatul Schwarzenberg. Ajungem apoi la cele mai importante atracții ale complexului Castelului - Palatul Regal cu gărzile regale, curțile palatului și impresionanta bijuterie a arhitecturii gotice - Catedrala Sf Vitus.

După ce am vizitat Castelul, coborâm pe celebra strada Nerudova și vedem cea mai impunătoare construcție barocă a Pragăi -Catedrala Sf.Nicolae, apoi ajungem la Podul Carol. Timp liber. După-masa, facem o scurtă plimbare prin Orașul Nou, unde vom vedea numeroasele palate și magazine aflate în Piata Wenceslass.

Opțional, se poate vizita în interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe si Străduța Aurarilor - aproximativ 12 euro/persoană.
Opțional, croazieră pe Vltava - aprox 12 euro/pers (cca 45 de minute)

Seara cazare la acelasi hotel.

 

Ziua 3 (11.12.2022, Duminică) Mic dejun. Ne luăm rămas bun de la “Orașul de Aur” și ne îndreptăm spre Bratislava unde vom face o scurtă oprire. Se vizitează Castelul Bratislava, apoi coborâm spre Catedrala Sf. Martin, de unde urmăm drumul Încoronării până în Centru Istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai îngustă casă din lume, Vechea Primărie și, nu în ultimul rând, haioasele statui pentru care este recunoscută Bratislava. Timp liber pentru Târgul de Crăciun și masă, după care pornim spre casă.

Sosire în România în cursul nopții, în funcție de trafic, formalitățiile vamale și respectarea itinerariului!

 

Tariful este exprimat în euro/persoană cazată în cameră dublă sau triplă

 

   Data plecării

Tarif Standard

09.12.2022

175 EURO

 

Supliment single: 50 euro
Reducere copil <12 ani cazat în cameră cu 2 adulți: 20 euro

Tariful Include :

- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
- 2 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Praga
- Ghid insotitor

Tariful nu Include:
Taxa de oras (aprox 1 euro/pers/noapte)
- Taxele de intrare la obiectivele turistice amintite
- Asigurare medicală și storno
- Alte cheltuieli care nu se regăsesc la servicii incluse

 

ACTE NECESARE

 

- carte de identitate sau pasaport, informatiile sunt intotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/node/51905

 

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.
In  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta cal
atorii  nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului,conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

 

Informatii Precontractuale

 

1.       Conditii de plata

30% avans in momentul inscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare

 

2.       Penalizari in caz de renuntare

In cazul in care la data plecarii este instituita stare de urgenta, sunt inchise granitele si astfel agentia organizatoare se afla in imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, calatorilor li se ofera urmatoarele variante:

-   Optarea pentru o alta data de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate     

 

ATENTIE!! In contextul situatiei actuale generate de  Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinatie sa aiba unele cerinte pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul sau (test molecular PCR cu rezultat negativtest antigendovada vaccinarii impotriva Covid-19dovada ca persoana a fost deja infectata cu virusul Sars-CoV-2 si a fost vindecata in termenii stabiliti de catre autoritatideclaratii de sanatate etc).  Este posibil ca autoritatile de la destinatie sa impuna respectarea unor reguli de protectie impotriva Covid, cum ar fi:  purtarea mastii de protectie, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numarului de persoane care viziteaza un obiectiv, interzicerea vizitarii unor obiective in interior etc)
De asemenea, autoritatile romane pot impune reguli la intoarcera in tara a pasagerilo
r.

 

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30 zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

 

3.Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu

a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.

b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va imbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.

c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 5 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.

 

4.Informatii referitoare la cazare

a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund normelor locale de clasificare.

b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru cameră single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru camera single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însa nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single.

c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în camera

 

5.Informații referitoare la excursiile opționale

a) Informaţiile privind excursiile opționale și taxele de vizitare ale obiectivelor turistice sunt informative și pot suferi modificări, acestea se vor comunica înainte de plecare.

 

6.Dispoziții finale

a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pasaport
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului.
Informații oficiale pe
www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro.

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

 

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice!

 

 

 

 

 

 

 

 

vezi mai multe

Tariful Include :

- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
- 2 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* în Praga
- Ghid insoțitor

 

vezi mai multe

Tariful nu Include:

- Taxele de intrare la obiectivele turistice amintite
- Asigurare medicală și storno

-
Alte cheltuieli care nu se regăsesc la servicii incluse

 

vezi mai multe

Servicii

  • autocar
  • cazare
  • masa
  • Mic dejun
  • ghid
  • activitati

Tema

  • familie
  • City break
  • Cultura si Istorie

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
Camera single
- 1 adult
09 Dec - 11 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
EUR22500EUR
Camera dubla
- 2 adulti
09 Dec - 11 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
EUR35000EUR
Camera tripla
- 3 adulti
09 Dec - 11 Dec, 2022
Autocar +  Cazare +  Masa
EUR52500EUR