Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Targ de Craciun Praga-Dresda-Bratislava

EUR 310 00 EUR
/persoana

 Magia Târgurilor de Crăciun

PRAGA-DRESDA-BRATISLAVA
       
Tarif Early Booking: 295 euro/persoana (Valabil pana in 30.08.2024)
Tarif standard: 310 euro/persoană


Transport autocar, plecare în 28.11.2024


Program

Ziua 1 (28 Noiembrie 2024, Joi)  CLUJ-NAPOCA-PRAGA
Plecare dis-de-dimineață, aproximativ ora 02:00, sosire în Praga după-masă. Ne începem turul pietonal exterior în atmosfera mistică și legendară a Pragăi din zona Orașului Vechi. Vom vedea Turnul Pulberăriei, frumoasa cladire a Casei Municipale, clădirea cubistă a Madonei Negre, Universitatea Karolinum, fondată în anul 1348. Într-un final, pașii ne duc în Piața Orașului Vechi, unde observăm imediat clădirea impozantă a Bisericii Tyn și Ceasul Astronomic, care este situat pe zidul sudic al Primăriei, iar din oră în oră turiștii se bucură de spectacolul oferit de procesiunea celor 12 apostoli. Cazare la hotel de 3* în Praga.

Ziua 2 (29 Noiembrie 2024, Vineri) PRAGA-DRESDA-PRAGA

Mic dejun. Pornim spre Dresda, supranumită “Florența de pe Elba”.În cadrul excursiei, vom descoperi un oraș romantic, o explozie de arhitectură barocă și rococo, cu toate că a fost aproape în totalitate distrus în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Vom observa Biserica Frauenkirche – o superbă ilustrație a stilului baroc, Opera Semper, Palatul Zwinger- o incontestabilă bijuterie arhitecturală, cu o colecție prețioasă de obiecte de artă. În mod individual, se poate vizita Palatul Zwinger în interior, turul palatului costă aprox 15 euro/pers. Timp liber pentru Târgul de Crăciun, după care ne întoarcem în Praga.
 
Seara cazare la același hotel.


Ziua 3 (30 Noiembrie 2024, Sâmbătă) PRAGA
Mic dejun. Pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa și ne începem turul pietonal exterior cu cele mai importante atracții ale complexului - Palatul Regal cu gărzile regale, curțile palatului și impresionanta bijuterie a arhitecturii gotice - Catedrala Sf Vitus. Opțional, se poate vizita în interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe si Straduta Aurarilor (aproximativ 18 euro/persoană). Continuăm turul pietonal cu complexul Mănăstirii Strahov, Palatul Cernin, Mănastirea Loreta, Palatul Schwarzenberg. Coborâm pe celebra strada Nerudova și vedem cea mai impunătoare construcție barocă a Pragăi - Catedrala Sf.Nicolae, apoi ajungem la Podul Carol, un alt simbol al orașului, construit în 1357. Timp liber.
Opțional, croazieră pe Vltava - aprox 18 euro/pers (cca 45 de minute).

Seara cazare la același hotel în Praga.

Ziua 4 (01 Decembrie 2024, Duminică) PRAGA-BRATISLAVA-CLUJ

Mic-dejun. Ne luăm rămas bun de la “Orașul de Aur” și ne îndreptăm spre Bratislava, unde vom face o scurtă oprire. Se vizitează  în exterior Castelul Bratislava, apoi coborâm spre Catedrala Sf. Martin, de unde urmăm Drumul Încoronării până în Centrul Istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai veche construcție medievală, Universitatea Istropolitană, vom vedea cea mai îngustă casă din lume,Vechea Primarie, frumoasa construcție neoclasică a Palatului Primatului, unde s-a semnat Pacea de la Pressburg și, nu în ultimul rând, haioasele statui pentru care este recunoscută Bratislava.Timp liber, după care pornim spre România, unde ajungem spre dimineață, în funcție de trafic și formalitățile de trecere a frontierei.

Tarife exprimate în EURO /persoană cazată în camera dublă/triplă


Data plecării

Tarif
 EARLY BOOKING
(pana in 30.08.2024)

Tarif
STANDARD

Supliement
camera SINGLE

Reducere copil
<12 ani cazat în cameră cu 2 adulți

28.11.2024

            295 

       310

       65

           20

 Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.

În cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula programul în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința călătorii  nu mai târziu de șapte (7)  zile înainte de începerea executării pachetului, conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

 

vezi mai multe

Tariful Include

ü  Transport autocar

ü  3 nopți cazare cu mic-dejun în Praga la hotel de 3*

 

ü  Ghid Insoțitor

vezi mai multe

Tariful NU Include

û  Asigurarea de călătorie

û  Taxa pentru audioghid (3 euro/persoană/zi – se achită la plecare)

û  Taxele de intrare la obiectivele turistice: Palatul Praga (18 euro/pers, Palatul Zwinger (15 euro/pers, Croaziera pe Vltava (18 euro/pers). Atentie! Taxele sunt valabile în momentul înscrierii, acestea se pot modifica!

û  Alte cheltuieli personale

Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
În cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula programul în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința căl
ătorii  nu mai târziu de șapte (7)  zile înainte de începerea executării pachetului, conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

vezi mai multe

Informații Precontractuale

ACTE NECESARE

Carte de identitate sau pasaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

1.  Condiții de plată

30% avans în momentul înscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare.

2.  Penalizări în caz de renunțare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-   Optarea pentru o altă dată de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate      

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

 

a)       30% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b)      100% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai puțin de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării.

 

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

 

3. Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu
a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare.
b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va îmbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.
c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 10 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.
d) Călătorii au obligația de a menține curățenia în mijlocul de transport, nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau produse alimentare.
e) Călătorii au obligația de a avea un comportament civilizat care să nu afecteze buna desfășurare a programului, în cazul în care aceștia prezintă un comportament fizic sau verbal agresiv, agenția are dreptul de a apela la autoritățile locale sau, dacă este absolut necesar, aceștia pot fi excluși din grup în baza unui proces verbal semnat de către ceilalți călători.

4. Informații referitoare la cazare
a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă țară corespund normelor locale de clasificare.
b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru cameră single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însă nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single. În cazul partajului, agenția nu este responsabilă pentru eventualele neînțelegeri apărute.
Atenție! Persoanele care achită taxa pentru cameră single, nu au implicit și loc suplimentar în autocar, daca este cazul, acesta se achită suplimentar.
c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.
d) În cazul în care călătorii au cerințe speciale legate de amplasarea camerelor sau aspectul acestora, acest lucru nu se confirmă de către agenție numai în măsura posibilităților
.

5. Informații referitoare la excursii opționale
a) Taxele de intarare la obiectivele turistice sunt informative și pot suferi modifcări.

6. Dispoziții finale
a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pașaport
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului. Cetățenii români minori pot ieși din țară numai însoțiți în baza documentului de călătorie individual, pașaport sau carte de identitate (minori peste 14 ani), cu acordul părinților ori al reprezentanților legali, informații complete pe
www.politiadefrontiera.ro.Călătorii au obligația de a respecta toate măsurile impuse atât de Romania, cât și de țările de tranzit și destinație. Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice

vezi mai multe

Servicii

  • Circuit
  • autocar
  • Mic dejun

Tema

  • Cultura si Istorie
  • Traditii si Obiceiuri

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
Camera dubla
- 2 adulti
28 Nov - 04 Nov, 2024
Autocar
EUR62000EUR
Camera single
- 1 adult
28 Nov - 04 Dec, 2024
Autocar
EUR37500EUR
Camera tripla
- 3 adulti
28 Nov - 04 Dec, 2024
Autocar
EUR93000EUR