Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Sejur în țara munților și a apelor albastre - MUNTENEGRU

EUR 375 00 EUR
/persoană

Sejur în țara munților și a apelor albastre - MUNTENEGRU
Perioada 25.06 - 02.07.2022, plecare autocar în 24.06.2022

Muntenegru este, cu siguranță, una dintre destinațiile preferate de către turisți, având ieșire la Marea Adriatică și deschidere spre peisaje montane de vis. Nu întâmplător, țara a fost supranumită “Paradisul în verde și turcoaz” sau „Perla nedescoperită a Adriaticii

Despre Sutomore
Sutomore este un mic oraș situat pe coasta Adriaticii, fiind cunoscut pentru plaja sa lungă de 2 km despre care se spune că are proprietăți benefice pentru vindecarea reumatismului.De la Sutomore se poate ajunge ușor la cele mai cunoscute atracții din zonă: Podgorica, orașele antice Petrovac și Bar, Budva, Lacul Skadar.
Cu toate că este un loc liniștit, propice pentru relaxare, în zonă se pot practica diferite sporturi nautice, cum ar fi parasailing sau scufundări. Turiștii se pot delecta la terasele de pe malul mării cu preparate locale din pește sau fructe de mare sau pot să deguste vinurile muntenegrene Vranac, Krstac sau rachiul de struguri.

Program:
Ziua 1 (24.06.2022 - Vineri)
Plecare dn Cluj Napoca pe traseul Alba Iulia – Timișoara – Serbia – Muntenegru

Ziua 2 (25.06.2022 - Sâmbătă)
Ajungem la destinație în localitatea Sutomore, la Hotel Sato 4*. După cazare ne începem concediul binemeritat la malul mării Adriatice.

Ziua 3 - Ziua 8 (26.06.2022 - 01.07.2022) 
Zilele acestea sunt dedicate odihnei, relaxării sau excursiilor opționale.

Ziua 9 (02.07.2022 - Sâmbătă)
Pornim către casă, ajungem în 03.07.2022 în funcție de formalitățile vamale și trafic.

 

Excursii opționale:

1. Dubrovnik - Herceg Novi - 35euro/persoană - 1 zi - 35euro/persoană

Numită și perla turismului croat, Dubrovnik a reprezentat întotdeauna tezaurul bogăției arhitectonice și culturale pentru turiști, iubitorii de cultură și artiști, zidurile și fortărețele vechiului oraș fiind incluse în lista UNESCO a moștenirilor culturale.

2. Podgorița - Kotor - Budva - Sutomore 1 zi - 35 euro/persoa

Podgorița este capitala și cel mai mare oraș al Muntenegrului. Orașul se află aproape de stațiunile montane de schi alpin și de stațiunile balneare de la Marea Adriatică.

Orașul Kotor este situat pe malul golfului cu același nume, din sud-vestul Muntenegrului. Clădirile vechi și catedrala din secolul al XII-lea, cu o arhitectură influențată puternic de ocupația Republicii Venețiene, sunt atractiile principale ale coastei. Golful si fiordurile Kotorului ("Boka Kotorska") ce se deschid în Marea Adriatică, alături de munții Lovcen și Orien formează un amestec de farmec natural și fascinație arhitectonică unică.

Budva este capitala turismului muntenegrean, cu un trecut istoric impresionant și cu o bogată tradiție istorică. Orașul teatrelor, al festivalurilor și al sejururilor turistice este împânzit de leandri, palmieri, măslini și smochini, iar din imediata apropiere munții și pădurile de brad își trimit peste stațiune parfumul sănătos.

vezi mai multe

Oferta conține:

· transport autocar clasificat internațional de 3*

· 7 nopți cazare la Hotel Sato 4* cu mic dejun

· asistență turistică

 

vezi mai multe

Oferta NU conține:

· asigurare storno și medicală

· excursii opționale

· taxa de stațiune de 1.5euro/zi/persoană

· cheltuieli personale 

vezi mai multe

Informații precontractuale 

1. Condiții de Plata

30% avans la înscriere și restul cu până la 30 de zile înainte de plecare 

2. Penalizări în caz de renunțare

In cazul in care la data plecarii este instituita stare de urgenta, sunt inchise granitele si astfel agentia organizatoare se afla in imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, calatorilor li se ofera urmatoarele variante:

Optarea pentru o alta data de plecare  la acelasi tarif

Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

Restituirea sumelor achitate

In cazul in care calatorul renunta la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datoreaza agentiei organizatoare urmatoarele penalitati:

a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării

b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30  zile calendaristice înainte de data plecării;

c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

Pentru a evita eventuale penalitati in caz de renuntare, agentia organizatoare va recomanda incheierea unei asigurari storno care va asigura acoperirea costurilor in caz ca sunteti nevoiti sa renuntati din motiv de boala aparuta brusc, deces in familie, imbolnavirea cu Covid

3. Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu

a. Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer conditionat, incalzire, statie audio-video, scaune rabatabile), precum si respectand legislatia in vigoare si toate masurile necesare privind combaterea raspandirii noului Coronavirus.

b. Transportul se va realiza pe ruta Romania -Serbia – Muntenegru.

c. Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va imbarca. In cazul in care nu se indeplineste numarul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oras aflat in prezenta oferta, agentia isi rezerva dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative in vigoare) pana la punctul de imbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oras de pe ruta autocarului) si se va finaliza in saptămâna plecării.

d. Locurile in autocare se aloca in ordinea inscrierilor, cei care doresc loc preferential, achita o taxa de 5 euro/persoana. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul in care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar. In cazul persoanelor care opteaza pentru sejur dublu, agentia nu asigura ca persoanele vor avea aceleasi locuri si la retur. 

4. Informații referitoare la cazare

a. Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă țară corespund  normelor  locale de clasificare.

b. Check-in după ora 12 :00, check-out ora 09 :00.

c. În cazul în care, din diverse motive, cazarea nu este facută la unitatea de cazare specificată în program, agenţiei îi revine  datoria de a caza călătorii în condiții similare cu cele contractate.

d. Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru camera single, trebuie să achite suplimentul pentru camera single care este specificat in oferta. In cazul in care opteaza pentru partaj, insa nu se gaseste partaj pana la finalizarea termenului de inscriere, calatorul trebuie sa achite suplimentul pentru camera single.

e. Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.

5. Dispoziții finale

a. Documente de calatorie: carte de identitate valabila sau pasaport

b. Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabila a calatorilor sau a partenerilor.

c. Calatorii trebuie sa se asigure ca detin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agentia Organizatoare nu este raspunzatoare in cazul in care autoritatile nu permit accesul calatorului.Informatii oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro

d. Calatorii au obligatia de a respecta toate masurile impuse atat de Romania, cat si de tarile de tranzit si destinatie.

Conditii de calatorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data calatoriei! https://www.mae.ro/travel-conditions/3728

 

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.
In  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta calatorii  nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului,conform Ordonantei nr.2, articolul 13.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

 

Semnătura agent turism,                                                                        Semnătura turist,         

........................................

Am luat la cunostinţă şi  sunt de acord cu programul

 

vezi mai multe

Servicii

  • autocar
  • cazare
  • Mic dejun

Tema

  • familie
  • plaja
  • adventure

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!