Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

SALZBURG-HALLSTATT-VIENA

EUR 270 00 EUR
/persoană

Ziua 1 (28 Aprilie 2023, Vineri)  CLUJ-NAPOCA-SALZBURG

Plecare dis-de-dimineață (aproximativ ora 02:00), sosire Salzburg după-masă.
Începem să descoperim „orașul muzicii și a culturii” sau orașul marelui Mozart, iar primul lucru care ne impresionează este arhitectura barocă pentru care este atât de recunoscut. Tur pietonal, exterior în zona centrală, Getreidegasse, cea mai celebră stradă din Centrul Vechi, Casa lui Mozart, Domul, plimbare prin frumoasele grădini ale Palatului Mirabell, o comoară barocă a orașului. Opțional, se poate urca la Cetatea Hohensalzburg, emblema orașului care veghează impunător de pe stânca înaltă (aproximativ 12 euro/persoană).
Seara, cazare la hotel de 3* în zona Salzburg.

Ziua 2 (29 Aprilie 2023, Sâmbătă)  SALZBURG- HALLSTATT-BAD ISCHL-SALZBURG

Mic-dejun.
Pornim spre ținutul Salzkammergut, paradisul lacurilor alpine și descoperim cel mai pitoresc, cel mai vechi și cel mai fotografiat loc din Austria – Hallstatt. Aflat pe malul lacului cu același nume, s-a dezvoltat pe locul unei mine de sare despre care se spune că ar fi cea mai veche din lume, de fapt, acest “aur alb” a dus la îmbogățirea locului. Ne plimbăm prin Marktplatz, pentru a vedea casele colorate, cafenelele tradiționale și, neaparat, trebuie să ajungem la photo point pentru a face poza perfectă. Opțional, se poate urca cu funicularul la imensa platformă Skywalk aflată la 360 m pentru a surprinde priveliști de vis (aproximativ 20 euro/persoană dus-întors). Pornim spre Badl Ischl, renumita stațiune unde s-a logodit Franz Joseph cu prințesa Sissi. Opțional, se poate vizita Kaiservilla, reședința de vară preferată a habsburgilor (aproximativ 16 euro/persoană).
Ne intoarcem la Salzburg, 
seara cazare la același hotel.

Ziua 3 (30 Aprilie 2023, Duminică) SALZBURG-VIENA

Mic dejun.
Ne începem ziua cu vizitarea Palatului Hellbrun, construit la îndrumarea principelui Markus Sittkus, pentru a-și impresiona prietenii și pentru a glumi cu aceștia. Palatul este vizitat înseosebi pentru grădinile și fântânile cu jocuri de apă care distrează turisții de la mic la mare (Aproximativ 14 euro/persoană). Pornim la drum, și acompaniați de defileul Dunării, ajungem în Viena, unde facem un tur panoramic cu autocarul pe Ringstrasse, apoi un tur pietonal exterior cu cele mai importante obiective: Primăria, Piața Maria Tereza, Palatul Hofburg, care este reședința de iarnă a habsburgilor, strada Graben, Biserica Sf.Petru, Piața și Domul Sf.Ștefan.
Seara, cazare la hotel de 3* în zona Viena.

Ziua 4 (01 Mai 2023, Luni) VIENA-CLUJ-NAPOCA

Mic-dejun. Pornim spre Palatul Schonbrunn, vizită și plimbare în grădinile palatului și la Glorieta. (Opțional, se poate vizita palatul în interior, (Turul Imperial aproximativ 22 euro/persoană).
Pornim spre casă și ajungem în România, în funcție de trafic și formalitățile vamale.

Data plecării

Tarif/pers în DBL sau TPL

Supliment
Cameră single

Reducere Copil <12 ani cazat în aceeași cameră cu 2 adulți

28.04.2023

270 Euro

60 Euro

20 Euro

 

 

vezi mai multe

- transport autocar

- 3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* (2 nopți în Salzburg, 1 noapte în Viena)

- ghid Insoțitor

vezi mai multe

- asigurarea de călătorie

- taxele de intrare la obiectivele turistice

- alte cheltuieli personale

 Tarife intrări la obiective:

- Cetatea Hohensalzburg (aproximativ 12 euro/persoană)

- Funicularul Skywalk: 20 euro/persoană

- Kaiservilla (aproximativ 16 euro/persoană)

- Palatul Hellbrunn (aproximativ 14 euro/persoană)

- Palatul Schonbrunn (Aproximativ 22 euro/persoană)

Atenție! Taxele de intrare sunt valabile în momentul lansării programului, acestea pot suferi modificări.

vezi mai multe

 ACTE NECESARE

 - carte de identitate sau pașaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/node/5190

*Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane

 

În  cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înstiința călătorii nu mai târziu de șapte (7) zile înainte de începerea executării pachetului,conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Informatii Precontractuale

1.      Condiții de plată

50 euro/persoană avans în momentul înscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare.

2.      Penalizări în caz de renunțare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

·         - Optarea pentru o altă dată de plecare

·        - Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

·         - Restituirea sumelor achitate

ATENȚIE! În contextul situației actuale generate de Covid-19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinație să aibă unele cerințe pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul său (test molecular PCR cu rezultat negativ, test antigen, dovada vaccinării împotriva Covid-19, dovadă că persoana a fost deja infectata cu virusul Sars-CoV-2 și a fost vindecată în termenii stabiliți de către autorități, declarații de sănătate etc). Este posibil ca autoritățile de la destinație să impună respectarea unor reguli de protecție împotriva Covid, cum ar fi: purtarea măștii de protecție, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numărului de persoane care vizitează un obiectiv, interzicerea vizitării unor obiective în interior etc.)

De asemenea, autoritățile române pot impune reguli la întoarcera în țară a pasagerilor.

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

a)      20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b)      50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30 zile calendaristice înainte de data plecării;

c)      100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

3. Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu

a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.

b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va îmbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.

c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 10 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.

d) Călătorii au obligația de a menține curățenia în mijlocul de transport, nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau produse alimentare.

e) Călătorii au obligația de a avea un comportament civilizat care să nu afecteze buna desfășurare a programului, în cazul în care aceștia prezintă un comportament fizic sau verbal agresiv, agenția are dreptul de a apela la autoritățile locale sau, dacă este absolut necesar, aceștia pot fi excluși din grup în baza unui proces verbal semnat de către ceilalți călători.

            4. Informații referitoare la cazare

a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund normelor locale de clasificare.

b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru cameră single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însă nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single. În cazul partajului, agenția nu este responsabilă pentru eventualele neînțelegeri apărute. Atenție! Persoanele care achită taxa pentru cameră single, nu au implicit și loc suplimentar în autocar, daca este cazul, acesta se achită suplimentar.

c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.

d) În cazul în care călătorii au cerințe speciale legate de amplasarea camerelor sau aspectul acestora, acest lucru nu se confirmă de către agenție numai în măsura posibilităților.

5. Informații referitoare la excursiile opționale

a) Taxele de intarare la obiectivele turistice sunt informative și pot suferi modifcări.

6. Dispoziții finale

a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pașaport

b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.

c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului. Cetățenii români minori pot ieși din țară numai însoțiți în baza documentului de călătorie individual, pașaport sau carte de identitate (minori peste 14 ani) numai însoțiți, cu acordul părinților ori al reprezentanților legali, informații complete pe www.politiadefrontiera.ro.Călătorii au obligația de a respecta toate măsurile impuse atât de Romania, cât și de țările de tranzit și destinație Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice.

vezi mai multe

Servicii

  • Circuit
  • autocar
  • cazare
  • masa
  • Mic dejun
  • insotitor de grup

Tema

  • Cultura si Istorie

Facilitati unitate de cazare

  • wifi

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!