Detalii oferta
Rezervare
Confirmare
EUR 345 00 EUR
/ persoană
Petrece revelionul în orașul de pe 2 continente

Petrece revelionul în orașul de pe 2 continente

Plecare cu autocarul în data de 29.12.2022

PROGRAM

 

Ziua 1 (29.12.2022 – JOI) Plecare din Cluj către Istanbul în jurul orei 14:00 din Cluj Napoca. Traversarea Bulgariei pe parcursul nopții, sosire în Turcia a doua zi.

Ziua 2 (30.12 2022 – VINERI) Sosire în Istanbul, cazare la HOTEL BUYUK KEBAN 3*. După cazare la hotel și o scurtă pauză, vom continua ziua cu un tur panoramic al Istanbulului cu autocarul. Apoi plimbare în zona hipodrom, Cisterne, Obeliscul Egiptean cu intrare la Moscheea Sfânta Sofia. Cazare.

Ziua 3 (31.12. 2022 – SÂMBĂTĂ) Mic dejun, după care începem vizita Fabricii de piele apoi continuăm cu vizita în zona Universității, zona Laleli după care avem timp liber pentru a admira zona, cu o multitudine de magazine și Bazarul Mare. La ora 16.00 ne întoarcem la hotel pentru a ne odihni. La ora 22.00 începe petrecerea de revelion, cu distractie, voie bună, dans și un călduros ”La Mulți Ani” pe o superbă croazieră pe Bosfor, care vă dă ocazia să admirați atât malul european, cât și cel asiatic al Istanbulului, Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortăreața Europei.

Ziua 4 (01.01.2023 – DUMINICĂ) Mic dejun după care mergem la cel mai mare acvariu din lume, Aqvarium Floria, care se întinde pe o suprafață de 22 mii mp, cu un volum de apă de cel putin 6800 metri cubi.și un număr mare de specii de animale. Programul este opțional, costă 35euro/persoană. Alt program opțional din această zi este vizita la palatal Dolmabache și palatal Topkapi, costul fiind 50 euro/persoană. După-masa program bonus din partea agenției.

Ziua 5 (02.01.2023– LUNI) După micul dejun, începem vizita în zona cu cele mai importante bănci și firme ale lumii, urm în clădirea zgârie nori Sapphire cu o înalțime de 238 m unde admirăm panorama Istanbul la 360de grade. După care trecem pe partea Asiatică unde admirăm partea Europeană a orașului Istanbul. Din partea Asiatică trecem pe partea Europeană , vizităm zona Taksim, renumită pentru tramvaiul roșu, care adună nostalgic călătorii de pe artera Istiklal Caddes. Seara cină la un restaurant tradițional Turcesc cu muzică live. Programul din această zi este opțională.

Ziua 6 (03.01.2023 – MARȚI) După mic dejun pornim către casă. Facem o scurtă oprire în Edirne, pentru a vedea impresionanta moschee Selimiye, construită la cerința Sultanului Selim al II-lea sosire în țară în funcție de trafic și de formalitățile vamale, dar vă garantăm un drum deloc plictisitor cu multe surpize.

Tarifele sunt exprimate în euro/persoană cazată în cameră dublă/triplă

Suplimente
Supliment camera SGL: 80 euro

ACTE NECESARE
Pasaport cu o valabilitate de minim 150 de zile la intrarea in Turcia si o fila goala, conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe :
https://www.mae.ro/travel-conditions/3753

Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.
In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta cal
atorii nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

 

INFORMAȚII PRECONTRACTUALE

1.Condiții de plată

30% avans în momentul înscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare

2.Penalizări în caz de renunțare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgenta, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

a) Optarea pentru o alta data de plecare

b) Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

c) Restituirea sumelor achitate

ATENȚIE!! În contextul situației actuale generate de Covid -19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinație să aibă unele cerințe pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul său (test molecular PCR cu rezultat negativ,test antigendovada vaccinării împotriva Covid-19dovada ca persoana a fost deja infectată cu virusul Sars-CoV-2 și a fost vindecată în termenii stabiliți de către autoritățideclarații de sănătate etc).  Este posibil ca autoritățile de la destinație să impună respectarea unor reguli de protecție împotriva Covid, cum ar fi: purtarea măștii de protecție, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numărului de persoane care vizitează un obiectiv, interzicerea vizitării unor obiective în interior etc)
De asemenea, autoritățile române pot impune reguli la întoarcera în țară a călătorilor,

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice alt motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

a) 20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul încheierii contractului și până la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;
b) 50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30  zile calendaristice înainte de data plecării;
c) 100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

3.Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu

a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.

b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va îmbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.

c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 5 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor în funcţie de diagrama noului autocar.

4.Informatii referitoare la cazare

a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund  normelor  locale de clasificare.
b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru cameră single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru camera single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însa nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single.
c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.

 

5.Informații referitoare la excursiile opționale

a) Informaţiile privind excursiile opționale și taxele de vizitare ale obiectivelor turistice sunt informative și pot suferi modificări, acestea se vor comunica înainte de plecare.

6.Dispoziții finale

a) Documente de călătorie: pasaport valabil minim 150 de zile
b) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului
.
Informații oficiale pe
www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro.

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice!

  

 

 

 

 

 

 

vezi mai multe

 

 • Transport cu autocar clasificat internațional de 4*

 • 4 nopți cazare la hotel 3* cu mic dejun

 • Cina și petrecerea de revelion

 

vezi mai multe

 

 • Asigurarea medicală și storno (recomandate)

 • Excursiile opționale: Croaziera pe Bosfor: 15 euro/persoană - grup minim 35 persoane, pentru un grup mai mic, tariful se recalculează.

 • Intrările la obiective turistie: Palatul Topkapi - 35 euro/persoană, Palatul Dolmabahce - 35euro/persoană, Aqvarium Floria - 50euro/persoană
  (Atentie! !Taxele de intrare la obiectivele turistice sunt informative si pot suferi modificari)

 • Vizită partea Asiatică, zona Taksim, zgârie nori Sapphire: 35euro/persoană

 • Cina în restaurant tradițional turcesc 40euro/persoană

 • Alte cheltuieli personale

 

vezi mai multe

Tarifele sunt exprimate în euro/persoană cazată în cameră dublă/triplă

Supliment camera SGL: 80 euro

 

ACTE NECESARE
Pasaport cu o valabilitate de minim 150 de zile la intrarea in Turcia si o fila goala, conform site-ului Ministerului Afacerilor Externe : https://www.mae.ro/travel-conditions/375

 

Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.
In cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta calatorii nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar!

 

 

 

vezi mai multe

Servicii

 • autocar
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • insotitor de grup
 • activitati

Tema

 • familie
 • Cultura si Istorie
 • adventure
 • croaziere

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!