Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

PRAGA DE SF.MARIA

EUR 270 00 EUR
/persoana
Castelul Karlstejn-Karlovy Vary

Program

 

Ziua 1(14.08.2024, Miercuri) Cluj-Napoca-Praga
Plecare dis-de-dimineață (aproximativ ora 02:00) din Cluj-Napoca, sosire în Praga după-masă, după care începem turul pietonal în Piața Orașului Vechi, cu cele mai importante obiective: vechiul Ceas Astronomic care este situat pe fațada primăriei, Monumentul Jan Hus, Biserica Tyn. Pașii ne duc pe celebra stradă Celetna, trecem pe sub impozanta construcție gotică a Turnului Pulberăriei și ajungem la Casa Municipală, un superb exemplu de arhitectură Art Nouveau.
Cazare la hotel de 3* în zona Praga.

Ziua 2 (15.08.2024, Joi) Praga

Mic-dejun. Pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa, ne plimbăm prin curțile interioare, observăm bijuteria gotică a Pragăi: Catedrala Sf. Vitus. Opțional, se poate vizita în interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe si Straduta Aurarilor (aproximativ 12 euro/persoană). Continuăm turul pietonal exterior cu cu Palatul Schwarzenberg, Mănăstire Loreta, Mănăstirea Strahov. Coborâm spre Vltava, pe străduța Nerudova, trecem pe lângă Catedrala Sf.Nicolae, o frumoasă construcție barocă, ajungem la celebrul pod istoric, Carol.
Opțional, croazieră pe Vltava - aprox 18 euro/pers (cca 45 de minute). Timp liber în Praga.
Cazare la același hotel în Praga.

Ziua 3 (16.08.2024, Vineri) Praga-Castelul Karlstejn-Karlovy Vary-Praga
Mic-dejun.Timp liber în Praga sau Excursie opțională la Castelul Karlstejn și Karlovy Vary (25 euro/persoană). Cei care s-au înscris la excursia opțională vor descoperi castelul de poveste a lui Carol al IV-lea, situat pe un deal. Castelul Karlstejn este o foarte veche construcție gotică, clădirea sa a început în anul 1348 și a fost locul de păstrare a bijuteriilor coroanei Cehiei sau Boemiei, precum și a sfintelor relicve. După ce facem un tur al castelului (Turul Imperial, de bază) ne îndreptăm spre Karlovy-Vary, cea mai faimoasă stațiune balneară din Cehia. Aceasta este și cea mai veche stațiune din Boemia, fiind descoperită de către Carol al IV-lea, atunci când se afla la o partidă de vânătoare. Stațiunea primește anual o mulțime de vizitatori, cele mai importante obiective turistice fiind Izvorul Termal, Colonada Morii, Grandhotel Pupp, sticlăria Moser. Frumusețea cadrului natural și calitățile curative ale celor 12 izvoare, au atras aici multe personalități precum: Ludwig van Beethoven, Frederic Chopin, Antonic Dvorak etc. Timp liber, după care ne întoarcem în Praga.
Cazare la același hotel în Praga.

Ziua 4 (17.08.2024, Sâmbătă) Praga-Bratislava-Cluj Napoca
Mic dejun. Pornim spre casă, cu o oprire de aproximativ 3 ore în Bratislva, unde facem un tur pietonal extern la Castelul Bratislava, Catedrala Sf.Martin și centrul istoric.Timp liber.
Pornim spre casă și ajungem în România, în funcție de trafic și formalitățile vamale
.

 

Tarife exprimate în euro/persoană cazată în camera dublă/triplă


Data plecării


TARIF STANDARD

Supliment
 cameră single

Reducere copil
<12 ani cazat în cameră cu 2 adulți

14.08.2024

270 euro

70 euro

20 euro

vezi mai multe

Tariful Include

§  Transport autocar

§  3 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* în Praga

§  Ghid Însoțitor

vezi mai multe

Tariful NU Include

§  Asigurarea de călătorie

§  Taxele de intrare la obiectivele turistice: Castelul Praga (12 euro/persoană), Croaziera pe Vltava (aproximativ 18 euro/persoană).

§  Excursia opțională la Castelul Karlstejn și Karlovy Vary: 25 euro/persoană (se menționează la înscriere) Atentie! Excursia se realizează pentru minim 20 de participanți.
Tariful include: transport, tur interior la Castelul Karlstejn, tur ghidat în Karlovy Vary)

Atenție! Taxele de intrare sunt valabile în momentul lansării programului, acestea pot suferi modificări.

§  Alte cheltuieli personale

vezi mai multe

*Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
În cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula programul în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința căl
ătorii  nu mai târziu de șapte zile (7) înainte de începerea executării pachetului, conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

            Agentia isi rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

 

 

Informații Precontractuale

 

ACTE NECESARE

Carte de identitate sau pasaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

În  cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința căl
ătorii  nu mai târziu de șapte zile înainte de începerea executării pachetului, conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

1.  Condiții de plată

30% avans în momentul înscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare.

2.  Penalizări în caz de renunțare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-   Optarea pentru o altă dată de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate      

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

 

a)      30% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b)     100% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai puțin de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării.

 

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

 

3. Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu
a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare.
b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va îmbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.
c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 10 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.
d) Călătorii au obligația de a menține curățenia în mijlocul de transport, nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau produse alimentare.
e) Călătorii au obligația de a avea un comportament civilizat care să nu afecteze buna desfășurare a programului, în cazul în care aceștia prezintă un comportament fizic sau verbal agresiv, agenția are dreptul de a apela la autoritățile locale sau, dacă este absolut necesar, aceștia pot fi excluși din grup în baza unui proces verbal semnat de către ceilalți călători.

4. Informații referitoare la cazare
a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă țară corespund normelor locale de clasificare.
b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru cameră single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însă nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single. În cazul partajului, agenția nu este responsabilă pentru eventualele neînțelegeri apărute.
Atenție! Persoanele care achită taxa pentru cameră single, nu au implicit și loc suplimentar în autocar, daca este cazul, acesta se achită suplimentar.
c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.
d) În cazul în care călătorii au cerințe speciale legate de amplasarea camerelor sau aspectul acestora, acest lucru nu se confirmă de către agenție numai în măsura posibilităților
.

5. Informații referitoare la excursii opționale
a) Taxele de intarare la obiectivele turistice sunt informative și pot suferi modifcări.

6. Dispoziții finale
a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pașaport
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului. Cetățenii români minori pot ieși din țară numai însoțiți în baza documentului de călătorie individual, pașaport sau carte de identitate (minori peste 14 ani), cu acordul părinților ori al reprezentanților legali, informații complete pe
www.politiadefrontiera.ro.Călătorii au obligația de a respecta toate măsurile impuse atât de Romania, cât și de țările de tranzit și destinație. Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
Camera Single
- 1 adult
14 Aug - 17 Aug, 2024
EUR34000EUR
Camera dubla
- 2 adulti
14 Aug - 17 Aug, 2024
EUR54000EUR
Camera tripla
- 3 adulti
14 Aug - 17 Aug, 2024
EUR81000EUR