Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Weekend Praga-Bratislava de 8 Martie

EUR 210 00 EUR
/persoană

Weekend Praga-Bratislava de 8 Martie
Transport autocar, plecare în data de 08.03.2024


Tarif EARLY BOOKING – valabil până în 31.12.2023: 195 euro/pers
Tarif STANDARD: 210 euro/persoană

Program

 

Ziua 1| 08.03.2024 (Vineri) CLUJ-NAPOCA-PRAGA
 Plecare dis-de-diminea
ță din CLUJ-NAPOCA, aproximativ la ora 02:00, sosire în Praga după-masă. După ce am ajuns, se vizitează Orașul Vechi  începând cu Biserica Tyn, Vechea Primărie cu Ceasul Astronomic - unde vom asista la procesiunea celor 12 apostoli, Turnul Pulberăriei și frumoasa clădire a Casei Municipale.
Cazare la hotel de 3* în Praga.

Ziua 2| 09.03.2024 (Sâmbătă) PRAGA
 Mic dejun. După micul dejun, pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa. Opțional, se poate vizita în interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe si Străduța Aurarilor - aproximativ 12 euro/persoană. După vizitarea Castelului, facem un tur pietonal la Palatul Cernin, Mănăstirea Loreta, Palatul Schwarzenberg, Mănăstirea Strahov. Coborâm pe celebra stradă Nerudova și vedem cea mai impunătoare construcție barocă a Pragăi - Catedrala Sf.Nicolae, apoi ajungem la Podul Carol.
Opțional, croazieră pe Vltava - aprox 18 euro/pers (cca 45 de minute)

Seara cazare la același hotel. |

Ziua 3| 10.03.2024 (Duminică) PRAGA-BRATISLAVA-CLUJ-NAPOCA
Mic dejun
. Ne luăm rămas bun de la “Orașul de Aur” și ne îndreptăm spre Bratislava unde vom face o scurtă oprire. Se vizitează în exterior Castelul Bratislava, apoi coborâm spre Catedrala Sf. Martin, de unde urmăm drumul Încoronării până în centrul istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai îngustă casă din lume, Vechea Primărie și, nu în ultimul rând, haioasele statui pentru care este recunoscută Bratislava. Timp liber, după care pornim spre casă.

Sosire în România în cursul nopții, în funcție de trafic, formalitățile vamale și respectarea itinerariului!

                     Tariful este exprimat în euro/persoană cazată în cameră dublă sau triplă

Supliment single: 60 euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

vezi mai multe

Tariful INCLUDE
  
- Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
   - 2 nopți cazare cu mic-dejun la hotel de 3* în Praga
   - Ghid însoțitor

vezi mai multe

Tariful NU INCLUDE
  -
Taxele de intrare la obiectivele turistice
  - Asigurare medicală și storno
  - Alte cheltuieli care se nu regăsesc la servicii incluse

vezi mai multe

*Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
În cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula programul în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința căl
ătorii  nu mai târziu de șapte zile (7) înainte de începerea executării pachetului, conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

 

Informații Precontractuale

ACTE NECESARE

Carte de identitate sau pasaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

În  cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia în cazul nerealizarii numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința căl
ătorii  nu mai târziu de șapte zile înainte de începerea executării pachetului,conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

1.  Condiții de plată

30% avans în momentul înscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare.

2.  Penalizări în caz de renunțare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-   Optarea pentru o altă dată de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate      

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

 

a)       30% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b)      100% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai puțin de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării.

 

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

 

3. Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu
a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare.
b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va îmbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.
c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 10 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.
d) Călătorii au obligația de a menține curățenia în mijlocul de transport, nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau produse alimentare.
e) Călătorii au obligația de a avea un comportament civilizat care să nu afecteze buna desfășurare a programului, în cazul în care aceștia prezintă un comportament fizic sau verbal agresiv, agenția are dreptul de a apela la autoritățile locale sau, dacă este absolut necesar, aceștia pot fi excluși din grup în baza unui proces verbal semnat de către ceilalți călători.

4. Informații referitoare la cazare
a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă țară corespund normelor locale de clasificare.
b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru cameră single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însă nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single. În cazul partajului, agenția nu este responsabilă pentru eventualele neînțelegeri apărute.
Atenție! Persoanele care achită taxa pentru cameră single, nu au implicit și loc suplimentar în autocar, daca este cazul, acesta se achită suplimentar.
c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.
d) În cazul în care călătorii au cerințe speciale legate de amplasarea camerelor sau aspectul acestora, acest lucru nu se confirmă de către agenție numai în măsura posibilităților
.

5. Informații referitoare la excursii opționale
a) Taxele de intarare la obiectivele turistice sunt informative și pot suferi modifcări.

6. Dispoziții finale
a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pașaport
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului. Cetățenii români minori pot ieși din țară numai însoțiți în baza documentului de călătorie individual, pașaport sau carte de identitate (minori peste 14 ani), cu acordul părinților ori al reprezentanților legali, informații complete pe
www.politiadefrontiera.ro.Călătorii au obligația de a respecta toate măsurile impuse atât de Romania, cât și de țările de tranzit și destinație. Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!