Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Weekend Praga - Bratislava

EUR 150 00 EUR
/pers
City Break

Weekend PRAGA -BRATISLAVA
Transport autocar, plecare in data de 10.06.2022

 

Ziua 1 (10.06.2022 - Vineri)

Plecare dis-de-dimineață din CLUJ-NAPOCA aproximativ la ora 04:00, sosire în Praga după-masa. După ce am ajuns, se vizitează Orașul Vechi, începând cu Rudolfinum-clădirea Filarmonicii, Monumentul Jan Hus, Biserica Tyn, Vechea Primărie cu Ceasul Astronomic - unde vom asista la procesiunea celor 12 apostoli, Turnul Pulberăriei și frumoasa clădire a Casei Municipale.
Cazare la hotel de 3* în Praga.

 

Ziua 2 (11.06.2022 - Sâmbătă)

Mic dejun. După micul dejun, pornim spre zona Castelului Praga – cel mai mare complex medieval din Europa și ne începem turul cu Palatul Cernin, Mănăstirea Loreta, Palatul Schwarzenberg. Ajungem apoi la cele mai importante atracții ale complexului Castelului - Palatul Regal cu gărzile regale, curțile palatului și impresionanta bijuterie a arhitecturii gotice - Catedrala Sf Vitus.

După ce am vizitat Castelul, coborăm pe celebra strada Nerudova și vedem cea mai impunătoare construcție barocă a Pragăi - Catedrala Sf.Nicolae, apoi ajungem la Podul Carol. Timp liber. După-masa, facem o scurtă plimbare prin Orașul Nou, unde vom vedea numeroasele palate și magazine aflate în Piața Wenceslass.

Opțional, se poate vizita în interior Vechiul Palat Regal, Catedrala Sf Vitus, Biserica Sf Gheorghe și Străduța Aurarilor -  aproximativ 12 euro/persoană.
Opțional, croazieră pe Vltava - aprox 12 euro/persoană (cca 45 de minute)

Seara cazare la același hotel.

Ziua 3 (12.06.2022 - Duminică)

Mic dejun. Ne luam rămas bun de la “Orașul de Aur” și ne îndreptăm spre Bratislava unde vom face o scurtă oprire. Se vizitează Castelul Bratislava, apoi coborâm spre Catedrala Sf. Martin, de unde urmăm drumul Încoronării până în Centru Istoric, unde vom vedea Poarta Mihail, cea mai îngustă casă din lume, Vechea Primarie și, nu în ultimul rând, haioasele statui pentru care este recunoscută Bratislava. Timp liber după care pornim spre casa.

Sosire în România în cursul nopții, în funcție de trafic, formalitățiile vamale și respectarea itinerariului! 

vezi mai multe

Tariful Include :

   - Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
   - 2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Praga
   - Ghid insotitor

vezi mai multe

Tariful nu Include:

- Taxa de oras (aprox 50 CZK /2,20 EURO /pers/noapte)
- Taxele de intrare la obiectivele turistice amintite
- Asigurare medicala si storno
- Alte cheltuieli care se nu regasesc la servicii incluse

vezi mai multe

 

Supliment single: 50 euro

Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

ACTE NECESARE

carte de identitate sau pasaport, informatiile sunt intotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/node/51905

*Oferta este valabila pentru un grup minim de 35 de persoane.

In  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a calatorilor inscrisi. Agentia organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta calatorii  nu mai tarziu de sapte zile inainte de inceperea executarii pachetului,conform Ordonantei nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul in cazul in care acest lucru este necesar! 

 

vezi mai multe

Servicii

 • charter
 • Circuit
 • autocar
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun
 • ghid
 • insotitor de grup

Tema

 • City break
 • Cultura si Istorie
 • Traditii si Obiceiuri
 • Circuite
 • adventure

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!