Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Circuit Paris - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei

699
EUR 699 00 EUR
/persoană

PARIS - Versailles - Fontainebleau - Valea Loirei 

 

 

Ziua 1. CLUJ-NAPOCA - PARIS

Prezentare pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj-Napoca la ora 03:00 pentru imbarcare la zborul spre Paris (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana). Transfer din aeroport la Hotelul de la Paris. Transfer din aeroport la hotelul de la Paris. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului (Atentie! Pentru majoritatea hotelurilor check-in-ul se efectueaza dupa ora 14:00). Dupa pranz va veti putea prelua camera de hotel. Timp liber in Paris pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit cu autocarul din Romania. Cazare in zona Paris la hotel Ibis Nogent Sur Marne 3*/ similar.

*Nota! Acest program se organizeaza impreuna cu Circuit Clasic FRANTA - Germania 10 zile Autocar + Circuit Clasic FRANTA - Belgia si Germania 12 zile Autocar.

 

Ziua 2. PARIS - VERSAILLES

Mic dejun. Dimineata vizitam Palatul Versailles (biletul de intrare nu este inclus, aprox. 25 €/ pers. – Tarif valabil la momentul lansarii programului, acesta se achita la inscriere. In cazul modificarii tarifului, agentia va solicita diferenta.), sediul puterii in timpul “Regelui-Soare” Ludovic al XIV-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. Revenind in Paris, incepem turul cu autocarul in “Orasul Luminilor”: La Defence (cartierul de zgarie-nori), Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Palais de Chaillot, Tour Eiffel. Urmeaza Scoala Militara, Domul Invalizilor (cu mormantul lui Napoleon Bonaparte), L`Ille de la Cite- leaganul antic si centrul spiritual al Parisului. Continuam spre cartierul Latin si Panteon cu fatada realizata dupa cel din Roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi Opera Garnier- o bijuterie arhitectonica de sec. XIX, Galeriile Lafayette, Place Pigale cu cele mai cunoscute cabarete din Paris, intre care si Moulin Rouge. Urcam in Montmartre la Basilica Sacre Coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu Prusia din 1870 si Place du Tertre, faimoasa din perioada in care Montmartre era “Mecca artei moderne” si refugiu pt. artisti, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali, s.a. Cazare in zona Paris.

 

Ziua 3. PARIS - Orasul Luminilor

Mic dejun. Timp liber pentru vizite individuale, cu transport public. Recomandam deplasare cu RER la Disneyland sau vizita la Muzeele Luvru si d`Orsay si la Centrul Pompidou cu Atelierul Brancusi. Seara va sugeram o ascensiune in Trunul Eiffel, sau Croaziera pe Sena (cca 25 €).  Cazare la acelasi hotel din Paris. 

 

Ziua 4. PARIS - FONTAINBLEAU - VALEA LOAREI (cca. 400 km)

Mic dejun. Timp liber in Paris pentru vizite individuale sau excursie optionala (15 €) la Palatul Fontainebleau, resedinta regala pentru mai mult de 8 secole, care impresioneaza prin stilul manierist si decoratiunile interioare de sec. XVI. Excursia optionala continua pe Valea Loirei (50 €), unde vom vizita Castelul Chambord, care se distinge prin arhitectura sa renascentista si prin interioarele spatioase. Urmeaza Castelul Chenonceau, faima sa fiind depasita doar de Versailles. Supranumit “Castelul femeilor” a fost de-a lungul istoriei sale scena unor evenimente importante si subiect de disputa intre Caterina de Medici, sotia regelui Henric al II lea si amanta acestuia Diana de Poitiers. Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pentru cazare.

 

Ziua 5. PARIS - CLUJ-NAPOCA

Mic dejun la pachet. Dimineata, transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania (ATENTIE! Orarul de zbor este informativ si poate suporta modificari impuse de compania aeriana).

 

 

Date de plecare 2024

Loc in Dubla/

SAFE PRICE

Supliment single

Supliment partaj GARANTAT

Copil

6 - 11.99 ani

Al treilea adult

11.07, 20.08, 10.09

699 €

150 €

70 €

679 €

689 €

vezi mai multe

-    Zbor Cluj-Napoca - Paris si retur, cu bagaj de cala

-    Taxe de aeroport

-    Transfer aeroport – hotel – aeroport

-    4 cazari cu mic dejun in hotel de 3* la Paris

-    Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile, in rest asistenta turistica

-    Vizite conform program.

*ATENTIE! Denumirea si locatia hotelurilor se pot modifica pana in momentul plecarii. Detaliile finale vor fi afisate in informarea de plecare!

vezi mai multe

-   Asigurare medicala si storno (cu extensie COVID)

-   Vizitele optionale, ghizii locali si intrarile la obiectivele turistice

-   Taxa de oras, in valoare totala de 24 euro/persoana (calculat la momentul lansarii programului, in luna ianuarie 2024; suma exacta va fi comunicata turistilor de catre ghid, in prima zi a circuitului)

-   Bacsis/tips - echipaj (obligatoriu 1 €/zi/turist), inclusiv copiii peste 6 ani

**In functie de modificarile impuse de compania aeriana, agentia poate percepe un supliment pentru biletul de avion (se confirma in momentul emiterii biletului)

vezi mai multe

ACTE NECESARE

 - carte de identitate sau pașaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3670

*Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane

În  cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula excursia în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înstiința căl
ătorii nu mai târziu de șapte (7) zile înainte de începerea executării pachetului,conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

 

Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

 

Informații Precontractuale

 

 1. Condiții de plată

50 euro/persoană avans în momentul înscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare.

 1. Penalizări în caz de renunțare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-      Optarea pentru o altă dată de plecare

-      Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-      Restituirea sumelor achitate

ATENȚIE! În contextul situației actuale generate de Covid-19, este posibil ca statele de tranzit sau cele de destinație să aibă unele cerințe pentru a putea asigura accesul persoanelor pe teritoriul său (test molecular PCR cu rezultat negativ, test antigen, dovada vaccinării împotriva Covid-19, dovadă că persoana a fost deja infectata cu virusul Sars-CoV-2 și a fost vindecată în termenii stabiliți de către autorități, declarații de sănătate etc). Este posibil ca autoritățile de la destinație să impună respectarea unor reguli de protecție împotriva Covid, cum ar fi: purtarea măștii de protecție, program special de vizitare a obiectivelor turistice, reducerea numărului de persoane care vizitează un obiectiv, interzicerea vizitării unor obiective în interior etc.)

De asemenea, autoritățile române pot impune reguli la întoarcera în țară a pasagerilor.

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

a)       20% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face de la momentul incheierii contractului si pana la 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b)      50% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face în intervalul 16-30  zile calendaristice înainte de data plecării;

c)       100 % din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai putin de 16 zile calendaristice înainte de data plecării.

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

 1. Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu

a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare și toate măsurile necesare privind combaterea răspândirii noului Coronavirus.

b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va îmbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.

c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 10 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.

d) Călătorii au obligația de a menține curățenia în mijlocul de transport, nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau produse alimentare.

e) Călătorii au obligația de a avea un comportament civilizat care să nu afecteze buna desfășurare a programului, în cazul în care aceștia prezintă un comportament fizic sau verbal agresiv, agenția are dreptul de a apela la autoritățile locale sau, dacă este absolut necesar, aceștia pot fi excluși din grup în baza unui proces verbal semnat de către ceilalți călători.

 1. Informații referitoare la cazare

a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă tară corespund normelor locale de clasificare.

b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru cameră single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însă nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single. În cazul partajului, agenția nu este responsabilă pentru eventualele neînțelegeri apărute.
Atenție! Persoanele care achită taxa pentru cameră single, nu au implicit și loc suplimentar în autocar, daca este cazul, acesta se achită suplimentar.

c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.

d) În cazul în care călătorii au cerințe speciale legate de amplasarea camerelor sau aspectul acestora, acest lucru nu se confirmă de către agenție numai în măsura posibilităților.

 1. Informații referitoare la excursiile opționale

a) Taxele de intarare la obiectivele turistice sunt informative și pot suferi modifcări.

 1. Dispoziții finale

a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pașaport

b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.

c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului. Cetățenii români minori pot ieși din țară numai însoțiți în baza documentului de călătorie individual, pașaport sau carte de identitate (minori peste 14 ani) numai însoțiți, cu acordul părinților ori al reprezentanților legali, informații complete pe www.politiadefrontiera.ro.Călătorii au obligația de a respecta toate măsurile impuse atât de Romania, cât și de țările de tranzit și destinație Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice

vezi mai multe

Servicii

 • Circuit
 • Zbor
 • transfer
 • cazare
 • masa
 • Mic dejun

Tema

 • familie
 • City break
 • Cultura si Istorie
 • Traditii si Obiceiuri

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!