Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Atmosferă de Iarnă Zakopane&Cracovia

EUR 255 00 EUR
/persoană

Atmosferă de Iarnă Zakopane&Cracovia               
       
Tarif Early Booking: 245 euro/persoana (Valabil pana in 30.08.2024)
Tarif Standard: 255 euro/persoana


Transport autocar, plecare în 28.11.2024


Program

Ziua 1 (28 Noiembrie 2024, Joi)  CLUJ-NAPOCA-KOSICE-ZAKOPANE
Plecare la ora 04:00 dimineața pe ruta Cluj-Napoca-Oradea-Kosice-Zakopane. Scurt popas în Slovacia, la  Kosice pentru plimbare în piața centrală, care are o interesantă formă lenticulară, înconjurată de clădiri istorice. Aici iese în evidență Catedrala Sf. Elisbeta, o impresionantă construcție gotică. Timp liber pentru plimbare pe celebra Hlavna Ulica, după care ne continuăm drumul spre Zakopane, capitala zăpezii din Polonia. Zakopane este o superbă stațiune montană situată în Munții Tatra care atrage prin peisajele naturale de vis, prin restaurantele traditionale și casele din lemn. Timp liber pentru plimbare pe celebra stradă Krupowki sau relaxare la piscina hotelului.
Seara, cazare la hotel de 3*** în zona Zakopane.


Ziua 2 (29 Noiembrie 2024, Vineri) ZAKOPANE-CRACOVIA
Mic-dejun. Opțional, urcare cu funicularul pe Dealul Gubalowka de unde se deschide o panorama superbă spre munți (Tarif funicular dus-întors aproximativ 32 PLN/persoană). Timp liber, după care pornim spre Cracovia, unde ajungem după-masă și începem turul pietonal în zona istorică și începem cu Turnul Barbacan, apoi Poarta lui Florian, printre cele mai vechi construcții din oraș, ne plimbăm pe strada regală Florianska și ajungem în Piața Centrală, Rynek Glowny unde ne atrage privirile Biserica Sf.Maria, cu cele 2 turnuri inegale și Hala de Postăvuri Sukkienice. Timp liber pentru Târgul de Crăciun.
Seara, Cazare la hotel de 3*** în Cracovia.

Ziua 3 (30 Noiembrie 2024, Sâmbătă) CRACOVIA

Mic-dejun. Continuăm vizita în capitala regală și pornim spre Castelului Wawel – resendința regilor polonezi, cu o valoare istorică impresionantă și un simbol al identității polonezilor. Se poate vizita în interior catedrala castelului, locul cel mai încărcat de istorie din Cracovia (taxa este aproximativ 23 PLN/persoană). Continuăm Drumul Regal prin  renumita stradă istorică  Kanonicza și ajungem din nou în piața centrală. Opțional, se poate vizita Mina de Sare Wieliczka. Cei care nu doresc vizitarea minei, au timp liber în Cracovia.
Seara, cazare la același hotel în Cracovia.

Ziua 4 (01 Decembrie 2024, Duminică) CRACOVIA-CLUJ-NAPOCA

[I1] Mic-dejun. Pornire spre casă, ajungem în funcție de trafic și formalitățile vamale.

Tarife exprimate în euro/persoană cazată în camera dublă/triplă

Data plecării

Tarif
 EB
valabil până în 30.08.2024

Tarif
STANDARD

Supliment
cameră single

Reducere copil
<12 ani cazat în cameră cu 2 adulți

28.11.2024

245 euro

                255

65 euro

20 euro


 [I1]

vezi mai multe

Tariful Include

ü  Transport autocar

ü  3 nopți cazare cu mic-dejun (1 noapte în Zakopane, 2 nopți cu în Cracovia)

ü  Ghid Insoțitor

vezi mai multe

Tariful NU Include

û  Asigurarea de călătorie

û  Taxa pentru audioghid (3 euro/persoana/zi – se achită la plecare)

û  Intrările la obiectivele turistice (Funicularul Gubalowka: 32 PLN/persoană, Catedrala Wawel: 23 PLN/persoană.

û  Excursie Mina de Sare Wieliczka: 32 euro/persoană

û  Alte cheltuieli personale

Atenție! Taxele de intrare sunt valabile în momentul lansării programului, acestea pot suferi modificări!!!

Oferta este valabilă pentru un grup minim de 35 de persoane.
În cazul  unui  grup  mai  mic, agenția își rezervă dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabilă a călătorilor înscriși. Agenția organizatoare (Tour Operatorul) poate anula programul în cazul nerealizării numărului minim de turiști și are obligația de a înștiința căl
ătorii  nu mai târziu de șapte (7)  zile înainte de începerea executării pachetului, conform Ordonanței nr.2, articolul 13, alin.5.

Agentia isi rezervă dreptul de a modifica programul în cazul în care acest lucru este necesar!

vezi mai multe

   

ACTE NECESARE

Carte de identitate sau pasaport, informațiile sunt întotdeauna actualizate pe site-ul Ministerului Afacerilor Externe: https://www.mae.ro/travel-conditions/3735

1.  Condiții de plată

30% avans în momentul înscrierii, iar restul cu până la 30 zile înainte de plecare.

2.  Penalizări în caz de renunțare

În cazul în care la data plecării este instituită stare de urgență, sunt închise granițele și astfel agenția organizatoare se află în imposibilitatea de a presta serviciile conform contractului de comercializare, călătorilor li se oferă următoarele variante:

-   Optarea pentru o altă dată de plecare

-   Solicitarea de voucher care va putea fi folosit pentru orice produs marca Blue Travel

-   Restituirea sumelor achitate      

Agenția asigură călătorului tot suportul și informațiile necesare pentru desfășurarea călătoriei, însă nu este responsabilă în cazul în care Poliția de Frontieră nu permite accesul călătorului pe teritoriul său sau autoritațile din domeniul sănătății publice impun anumite reguli.

 

În cazul în care turistul renunță la contractul de comercializare a produselor turistice din orice motiv, acesta datorează agenției organizatoare următoarele penalități:

 

a)       30% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai mult de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării;

b)      100% din prețul pachetului de servicii, dacă renunțarea se face cu mai puțin de 30 de zile calendaristice înainte de data plecării.

 

Pentru a evita eventuale penalități în caz de renunțare, agenția organizatoare vă recomandă încheierea unei asigurări storno care vă asigură acoperirea costurilor în caz că sunteți nevoiți să renunțați din motiv de boală aparută brusc, deces în familie, îmbolnăvirea cu Covid!

 

3. Informații referitoare la mijloacele de transport și traseu
a) Transportul se va asigura cu autocare corespunzătoare, care vor oferi confortul conform normelor în vigoare (aer condiționat, încălzire, stație audio-video, scaune rabatabile), precum și respectând legislația în vigoare.
b) Detaliile de îmbarcare, ora şi locul  de plecare, numărul de înmatriculare al autocarului, numele şi numărul de telefon al ghidului, se vor anunţa în scris cu 2 zile înainte de plecare. Agenţia Blue Travel îsi rezervă dreptul de a modifica ora şi locul de îmbarcare în funcţie de componenţa grupului care se va îmbarca. În cazul în care nu se îndeplinește numărul minim de persoane pentru transport direct cu autocarul dintr-un oraș aflat în ofertă, agența își rezervă dreptul de a organiza transfer cu microbuz/ autoturism (respectand normele legislative în vigoare) până la punctul de îmbarcare al grupului la autocar (cel mai apropiat oraș de pe ruta autocarului) și se va finaliza în săptămâna plecării.
c) Locurile în autocar se alocă în ordinea înscrierilor, cei care doresc loc preferențial, achită o taxă de 10 euro/persoană. Agenţia îsi rezervă dreptul de a schimba autocarul contractat în cazul în care starea tehnică a acestuia nu este corespunzătoare pentru efectuarea cursei. În cazul în care autocarul a fost schimbat, se poate modifica numerotarea locurilor in funcţie de diagrama noului autocar.
d) Călătorii au obligația de a menține curățenia în mijlocul de transport, nu este permis fumatul, consumul de băuturi alcoolice sau produse alimentare.
e) Călătorii au obligația de a avea un comportament civilizat care să nu afecteze buna desfășurare a programului, în cazul în care aceștia prezintă un comportament fizic sau verbal agresiv, agenția are dreptul de a apela la autoritățile locale sau, dacă este absolut necesar, aceștia pot fi excluși din grup în baza unui proces verbal semnat de către ceilalți călători.

4. Informații referitoare la cazare
a) Clasificarea unităţilor de cazare dintr-o altă țară corespund normelor locale de clasificare.
b) Persoanele care călătoresc singure, pot opta pentru camera single sau pentru partaj. În cazul în care optează pentru cameră single, trebuie să achite suplimentul pentru cameră single care este specificat în ofertă. În cazul în care optează pentru partaj, însă nu se găsește partaj până la finalizarea termenului de înscriere, călătorul trebuie să achite suplimentul pentru cameră single. În cazul partajului, agenția nu este responsabilă pentru eventualele neînțelegeri apărute.
Atenție! Persoanele care achită taxa pentru cameră single, nu au implicit și loc suplimentar în autocar, daca este cazul, acesta se achită suplimentar.
c) Reducerea pentru copil este valabilă numai dacă acesta este cazat cu 2 adulți în cameră.
d) În cazul în care călătorii au cerințe speciale legate de amplasarea camerelor sau aspectul acestora, acest lucru nu se confirmă de către agenție numai în măsura posibilităților
.

5. Informații referitoare la excursii opționale
a) Taxele de intarare la obiectivele turistice sunt informative și pot suferi modifcări.

6. Dispoziții finale
a) Documente de călătorie: carte de identitate sau pașaport
b) Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul, cu informarea prealabilă a călătorilor sau a partenerilor.
c) Călătorii trebuie să se asigure ca dețin toate documentele necesare pentru trecerea frontierei, Agenția Organizatoare nu este răspunzătoare în cazul în care autoritățile nu permit accesul călătorului. Cetățenii români minori pot ieși din țară numai însoțiți în baza documentului de călătorie individual, pașaport sau carte de identitate (minori peste 14 ani), cu acordul părinților ori al reprezentanților legali, informații complete pe
www.politiadefrontiera.ro.Călătorii au obligația de a respecta toate măsurile impuse atât de Romania, cât și de țările de tranzit și destinație. Informații oficiale pe www.mae.ro si www.politiadefrontiera.ro

Condiții de călătorie conform Ministerului Afacerilor Externe valabile la data călătoriei!

Acest document reprezintă o anexă la Contractul de comercializare a pachetelor turistice

vezi mai multe

Servicii

  • autocar
  • transfer
  • cazare
  • masa
  • Mic dejun

Tema

  • Cultura si Istorie
  • Traditii si Obiceiuri

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!

Optiuni

Servicii
Perioada
Detalii
Pret
Cameră single
- 1 adult
28 Nov - 01 Dec, 2024
Autocar +  Transfer +  Cazare +  Masa
EUR25500EUR
Cameră dublă
- 2 adulti
28 Nov - 01 Dec, 2024
Autocar +  Transfer +  Cazare +  Masa
EUR51000EUR
Cameră triplă
- 3 adulti
28 Nov - 01 Dec, 2024
Autocar +  Transfer +  Cazare +  Masa
EUR76500EUR