Detalii oferta
Rezervare
Confirmare

Excursie de 1 zi : Bistrita - Colibita -Pasul Tihuta

EUR 33 50 EUR
/pers

Excursie de 1 zi


Bistri
ța – Colibița – Pasul Tihuța

Data: 26 Iunie 2021
TARIF: 165 Ron/pers

 

Program

Plecare din Cluj Napoca la ora 07.00 pe traseul Dej- Beclean-Bistrița-Colibița-Pasul Tihuța și retur.

La ora 07.00 plecăm din Cluj, prima oprire Bistrița. Poposim o oră pentru a descoperi frumosul oraș medieval cu cel mai înalt turn medieval din țară. Ne plimbăm pe strada pietonală Liviu Rebreanu și observăm struții colorați care sunt emblema orașului. Ne continuăm drumul către “marea de la munte”, cum este denumită Colibița, cunoscuta zonă de relaxare aflată pe Valea Bistriței, între Munții Bârgău și Munții Călimani.
Petrecem în acest minunat loc 2 -2.5 ore, pentru o recreere în aer liber: (hidrobicicleta, barcă sau vapora). După ce ne încărcăm bateriile și luăm o mica gustărică din partea firmei, pornim către Pasul Tihuța, zonă care leagă 2 peisaje pitorești. După ce ne delectăm cu peisajele naturale de vis, vizităm Hotelul Dracula, care este un obiectiv vizitat atât de către turiștii străini, cât și de cei români. Arhitectura hotelului a fost inspitrată .e romanul lui Bran Stocker, “Dracula”. Dac
ă va fi posibil, vizită în interior. Cei care doresc, au posibilitatea de a se plimba cu telescaunul. Urmează să vizităm Mănăstirea Piatra Fântânele, după care ne întoarcem spre casă.

Servicii incluse: Transport microbuz sau autocar, Ghid însoțitor pe toată perioada excursiei, o gustare tradițională la Colibița

Servicii neincluse: Taxele de intrare la Hotelul Dracula (aprox 5 Ron/pers), Plimbarea cu hidrobicicleta 10 Ron/pers (valabil pentru minim 4 persoane), Taxa plimbare cu barca sau vaporașul: 10 Ron/pers (valabil pentru 10 persoane), Taxa plimbare cu telescaun (aprox 10 Ron/pers)

 

Tariful a fost calculat pentru un număr de 15 participanți, în cazul în care nu se întrunește acest număr, agenția are dreptul de a anula excursia.


Agenția își rezervă dreptul de a modifica programul daca acest lucru este absolut necesar!

vezi mai multe

Informatiile si fotografiile din pagina cu descrierea unitatii de cazare au caracter strict informativ si sunt preluate de la partenerii nostrii sau de pe site-urile de prezentare ale acestora. Pozele de pe site sunt generice si nu pot fi considerate contractuale, ele reprezinta efortul nostru permanent de a oferi informatii despre aceste locatii. Incercam zilnic sa actualizam aceste informatii, dar nu garantam ca sunt complete, actualizate sau nu contin erori. Va recomandam sa consultati site-urile oficiale ale unitatilor de cazare sau sa cereti informatii actualizate agentiei noastre.

Tarifele si disponibilitatea ofertelor sunt valabile la acest moment!