Vesti bune din Grecia!

Am sosit in Grecia, in Paralia Katerini, sambata 18 iulie 2015... Dupa articolele postate in mass-media din Romania, aici ar fi trebuit sa intampin o multime de greutati...lipsa alimentelor in magazine, lipsa banilor in ATM-uri, furturi de bani si lucruri de pe plaja ori din vile. Cine isi permite sa defaimeze o tara care si asa are suficiente probleme? Oameni buni, nimic din ceea ce e scris in mass-media nu e adevarat. Situatia de criza din Grecia nu afecteaza turistii din nici un punct de vedere si o spun in cunostinta de cauza...e pentru a 15-a oara cand vin aici si nu s-a schimbat nimic. Magazinele au aceleasi produse ca intotdeauna, rafturile sunt pline de marfuri de buna calitate, tavernele te intampina cu specialitatile bucatariei grecesti si europene...desigur, sunt prezente si cele romanesti si unguresti, ATM-urile au bani suficienti, combustibil pentru masini gasesti la orice ora...iar de furturi nu am auzit nimic niciodata...dimpotriva...aici ma simt mai in siguranta decat acasa, fie zi sau noapte... si vin singura !!!

In statiune exista multe posibilitati de distractie... Discoteci, cluburi, taverne cu superba muzica greceasca, sporturi nautice, ATV-uri si scutere cu care puteti vizita locurile din jur, excursii organizate de agentiile de turism, plaje cu nisip fin si muzica buna ( nu manele), unde contra unei consumatii de 3 euro pe zi: cafea, suc, bere, poti ocupa un sezlong sub umbrela...lasi prosopul pe sezlong cand mergi la masa de pranz si il gasesti tot acolo cand te intorci... Paralia Katerini a ramas acceasi...isi asteapta turistii cu bratele deschise...si imbratisarea ei e atat de calda, incat la intoarcerea acasa am ochii plini de lacrimi.

Nu ezitati....veniti sa vedeti si sa simtiti sufletul Greciei ! Nu va impiedica nimic inafara unor randuri scrise cu rea intentie. Grecia va asteapta cu bratele deschise !!!

 

Articol scris de Daniela Ionescu