REVELION IN CRACOVIA !!!

Rating: 
0/5

Super Revelion in Cracovia !!!

 

Tarif: 199 euro/persoana + 50 euro transport autocar (plecare din CLUJ-NAPOCA, ORADEA)

 

Despre Cracovia:

In mod traditional Cracovia a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezintă totodata fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani. Cracovia este de asemenea un important centru turistic, fiind tinta a peste 7 mil. de turisti anual.

Districtul Kazimierz:

Kazimierz, vechiul cartier evreiesc este unul dintre cele mai interesante locuri din Cracovia, marturie a importantei comunitatii mozaice in istoria tarii. Are nu mai putin de sapte sinagogi, opere de arta arhitecturala impresionante. In fapt, in trecut, Kazimierz era faimos pentru invatatii sai si pentru artistii de aici. Astazi, vechiul cartier evreiesc este un amestec interesant si inedit de hoteluri elegante, restaurante de lux si vile, alaturi de constructii modeste, mici pravalii si ateliere, cafenele, galerii de arta. Atmosfera sa aparte l- a facut foarte popular pentru vizitatori si adesea veti putea vedea pe strazile pietruite grupuri de turisti veniti din toata lumea.

Auschwitz Birkenau:

Lagărul a fost construit în 1940 în oraşul Auschwitz, situat la aproximativ 60 kilometri vest de Cracovia, din sudul Polonia. După cotropirea Poloniei, armata germană a preluat, sub conducerea ei, cazărmile orașului Oswiecim, transformându-l în cel mai mare complex de lagăre al perioadei naziste. Auschwitz a fost declarat lagăr model și pus la dispoziția delegațiilor internaționale, iar când au fost întrebați de ce au înființat acest lagăr, naziștii au spus că este singura măsură aptă să asaneze această lume de elementele ei precare.

Salina Wieliczka:

Este situată în zona metropolitană Cracovia, în oraşul Wieliczka, sudul Poloniei. Mina este una dintre cele mai vechi saline din lume, încă funcţională, fiind construită în secolul al XIII- lea şi a produs sare de masă continuu până în 2007. Exploatările în scopuri comerciale au încetat încă din anul 1996 din cauza preţurilor prea mici şi o oarecare teamă de a nu distruge mediul şi a provoca inundaţii.

Tariful INCLUDE

3 nopti cazare in hotel + mic dejun

2 petreceri de noapte + 1 de zi

Petrecerea de Revelion

Turul cartierului evreiesc Kazimierz

Turul lagar de concentrare Auschwitz-Birkenau

Optional vizita salina Wieliczka

 

Tariful NU INCLUDE

transport autocar (50 euro/persoana) - imbarcare din Cluj-Napoca, Oradea
asigurare medicala si storno
alte cheltuieli care nu se regasesc la servicii incluse

 

Adaugă comentariu

CAPTCHA
Această întrebare verifică dacă vizitatorul care urmează să posteze acest formular este un robot spam sau o persoană reală.
Imagine CAPTCHA
Întroduceți caracterele afișate pe imagine.