REVELION 2020 BELGRAD

270
Rating: 
0/5

Perioada : 30.12.2019-02.01.2020
tarif early booking pana la 30.11.2019 - 270euro/persoana 

Ziua 1. ( luni 30.12.2019).
Plecare la ora 02.00 pe ruta Bistrita la  Cluj-Napoca (04.00)– Alba-Iulia – Deva – Timisoara – Belgrad.
Odată cu traversarea Dunării, intrăm într-un oraș în care spiritul cosmopolit, de capitală a fostei Yugoslavii se contopește cu energia debordantă specifică Balcanilor. Oameni frumoși, arhitectură ecclectică și peisaje inedite vor genera un caleidoscop cultural ce va reuși să vă imprime amintiri puternice care vă vor face să reveniți.Ne indreptam catre Hotel Rex- cazare.
Dupa cazare vom vizita muzeul Nikola Tesla, deschis in onoarea renumitului om de stiinta, un veritabil geniu contemporan, a cărui capacitate intelectuală și spirit inovator au fost adesea comparate cu a lui DaVinci sau Einstein. Dup ace vizitarea Muzeului  ne indreptam catre  Biserica Sf. Sava  ,care e este cea mai mare biserica ortodoxa din Balcani si a doua biserica ortodoxa ca marime din lume construita pe locul unde turcii au ars ramasitele Sf. Sava. Dupa vizita ne indreptam catre cazare.

Ziua 2. ( marti 31.12.2019),Mic dejun.
Dis de dimineață ne vom îndrepta spre batrâna cetate a Belgradului, considerată în epoca medievală drept cheia Europei. Amplasată într-o formidabilă poziție strategică, ce domină confluența Dunării cu Sava, Cetatea Albă sau Kalemegdan, nume primit după cucerirea otomană, oferă o retrospectivă succintă a unei tumultuoase istorii milenare, care începe cu perioada romană. Din spațiul încărcat de istorie, care adăpostește și un discret monument dedicat lui Iancu de Hunedoara. Apoi vom intra într-un veritabil fluviu de energie umană care se revarsă pe celebra zonă pietonală Knez Mihailova.
Dupa un timp liber meritat , vizitam edifiicile  emblematice ale capitalei sârbe : Teatrul National, Muzeul National, Universitatea, Primaria, Parlamentul, si Mausoleul lui Iosip Broz Tito este un obiectiv turistic foarte cautat la Belgrad. Tito este pentru sarbi ultimul mare presedinte comunist al Jugoslaviei. Mausoleul este o anexa a Muzeului de Istorie al Serbiei, care prezinta evolutia, in imagini, scrieri sau artefacte, a sarbilor pe acele meleaguri. Dupa vizita ne indreptam catre hotel pentru a ne preagtii de petrecerea de Revelion.

Ziua 3. ( miercuri 01.01.2019). Mic-dejun.
Lăsăm Belgradul în urmă și ne îndreptăm spre al doilea cel mai mare oraș sârb, și capitala provinciei Voivodina – Novi Sad. Orașul este o veritabilă capitală culturală a Serbiei, statut pe care îl va translata la nivel continental - în 2021 fermecătoarea urbe dunăreană a fost desemnată drept capitală culturală europeană. Supranumit Atena Sarbeasca, Novi Sad este un mix de culturi și etnicități care îi dau o vibrație identitară unică.  Odată intrați în această atmosferă cosmopolită vom face o scurtă incursiune în istoria urbei și vom vizita fortăreața Petrovaradin, supranumită Gibraltarul Dunării, care integrează unul dintre cele mai bine conservate bastioane de artilerie.  Inclusă în patrimonial cultural mondial in 1991, fortăreața mai integrează și un alt punct de atracție - Turnul cu Ceas, marcat cu cifre romane de mari dimensiuni, care le fîcea vizibile atât pentru pescarii de pe Dunare cât și pentru garzile militare din vremurile trecute. Urmează apoi o plimbare si timp liber in zona centrala a orasului.
După această scurtă incursiune istorico-culturală în viitoarea capiatală culturală europeană, ne indreptam spre Belgrad, seara cazare.
Ziua 4. ( joi 02.01.2020) Mic-dejun.
Ne luam ramas bun de la Belgrad, si ne indreptam catre casa. Oprim pentru ultimele cumparaturi la Pancevo., apoi catre casa.Ajungem in functie de trafic.
                                                               TARIFE
       
Tarifele sunt exprimate in euro/persoana cazata in DBL si TPL

Data plecare

Tarif  
eraly booking pana la 30.11.2019

Tarif standard

 

30.12.2019

270

285

Supliment single: 40 euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Tariful Include :

  1. Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
  2. 3 nopti cazare cu mic dejun  la hotel de 3* in Belgrad
  3. Masa de revelion cu bautura inclusa.
  4. Ghid insotitor

Tariful NU  Include :

  1. Asigurarea medicala si storno
  2. Intrarile la obiectivele turistice
  3. Alte cheltuieli

Conditii de plata  50% avans la inscriere si diferenta pana la 01.12. 2019.

Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 35 de persoane, in  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Agentia organizatoare  poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 10 zile inainte de data plecarii..

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui  program in cazul in care acest lucru este necesar!

Adaugă comentariu

CAPTCHA
Această întrebare verifică dacă vizitatorul care urmează să posteze acest formular este un robot spam sau o persoană reală.
Imagine CAPTCHA
Întroduceți caracterele afișate pe imagine.