Circuit Turcia 2019

420
Rating: 
0/5

 

Perioada: 10.05- 20.05.2019
TARIF: 420 euro/pers.

 

Ziua1(10.05): Plecare spre Turcia pe traseul VISEU - TARGU MURES - SIGHISOARA - BRASOV - PLOIESTI - BUCURESTI - RUSE - VELIKO TARNOVO - EDIRNE – ISTANBUL.

Ziua2 (11.05): Sosire in Istanbul in jur de ora 09:00. Cazare la hotel. Dupa cazare la hotel si o scurta pauza puteti experimenta superba Croaziera pe Bosfor ,care va da ocazia sa vizitati atat malul european, cat si cel asiatic al Istanbulului,  Cornul de Aur, palatele sultanilor reformatori, celebrele poduri, Fortareata Europei. Insa aveti posibilitatea sa va bucurati de timp liber si shopping.

Ziua3 (12.05): Mic dejun. Avem timp liber pentru a explora frumusetile orasului, cum ar fi cele mai importante obiective turistice ce amintesc de grandoarea Imperiului Bizantin si mai tarziu a celui Otoman : Moscheea Albastra, Aghia Sophia, Palatul Topkapi, Hipodromul . Dupa amiaza avem posibilitate de shopping la Bazarul Egiptean (Misir Carsisi) – situat aproape de Moscheea Albastra, de unde puteti achizitiona diverse condimente si mirodenii parfumate. Dupa amiaza, timp liber pentru plimbare si shopping in cel mai fascinant loc de cumparaturi din Istanbul : Marele Bazar, faimos pentru multitudinea si diversitatea magazinelor.

Ziua4 (13.05): Mic dejun., dupa care pornim spre Kusadasi, una dintre statiunile principale de vacanta din Turcia. Situata pe coasta de vest a Turciei este renumit ca unul dintre cele mai atractive oraşe de la Marea Egee, deoarece este aproape de situri istorice importante antice, inclusiv Efes, Didyma, Priene, Miletos, şi ideal pentru calatori. Cazare la hotel 3*.

Ziua5 (14.05): Mic dejun. Dupa mic dejun putem explora numeroasele plaje cu nisip fin, cu apele calde si limpezi ale orasului, oferind o atmosferă liniştită, si permit o mare varietate de activitati legate de apă şi plajă. După soarele liniştitor din timpul zilei, oraşul aşteaptă un apus de soare superb. Puteti admira sosirile si plecarile iahturilor şi navelor in compania unei vederi panoramice a apusului de soare si a unei băuturi înainte de cină. Seara cina la hotel.

Ziua6 (15.05): Mic dejun. Posibilitate de a petrece timpul liber este sa vizitam Efes. Orașul a fost renumit pentru Templul lui Artemis, unul dintre cele sapte minuni ale lumii antice. Efes are una dintre cele șapte biserici din Asia, care sunt citate în cartea Apocalipsei. Evanghelia lui Ioan ar fi putut fi scrisă aici. Orașul a fost locul unde au fost mai multe consilii creștine din secolul al cincilea. Este, de asemenea, locul unui mare cimitir de gladiatori SAU Posibilitate de program pe intreaga zi Pamukkale. Fenomenul geologic se prezinta sub forma unor terase de un alb imaculat, mari, presarate cu ochiuri de apa, dispuse ca un amfiteatru cu vedere spre mica localitate Pamukkale. Acest peisaj fantastic format din ziduri, terase si stalactite se intinde pe o distanta de 2,5 kilometri lungime si o latime de jumatate de kilometru. Culorea alba care caracterizeaza ansamblul se datoreaza continutului ridicat de var si de minerale dizolvate care se regaseste in apa din izvoarele vulcanice fierbinti. Seara cina la hotel.

Ziua7 (16.05): Mic dejun. Dupa mic dejun plecam spre Cappadocia. Cazare la hotel, dupa o scurta pauza avem timp liber pentru a explora frumusetile regiunii.Seara cina la hotel.

Ziua8 (17.05): Mic dejun dupa care exploram frumusetile regiunii Cappadocia, o lume de basme cu turnuri fermecate, formațiuni vulcanice cu forme misterioase și biserici săpate în stânci de către primii creștini. Datorita unicitatii date de relief si de contextul cultural si istoric, zona a fost inclusa in anul 1985 in Patrimoniul Mondial UNESCO, avand o zona protejata de 9.576 de hectare.Seara cina la hotel.

Ziua9 (18.05): Mic dejun. Ne luam adio de la Cappadocia si de indreptam spre Istanbul. Petrecem aici o noapte si vom avea timp liber sa ne luam la revedere de la Istanbul. Seara cazare la hotel in Istanbul.

Ziua9 (19.05): Mic dejun dupa care pornim spre Romania. Sosire in tara in functie de trafic si de formalitatile vamale. Cazare in Giurgiu.

Ziua10 (20.05): Plecare dimineata in jur de ora 10.00, ajungem acasa in functie de trafic.

Tariful include:

  • Transport cu autocar
  • Cazare 3 nopti Istanbul cu mic dejun
  • Cazare 3 nopti Kusadasi 3* cu demipensiune
  • Cazare 2 nopti cu demipensiune in Cappadocia
  • Cazare 1 noapte Giurgiu

Tariful nu include:

  • Excursiile optionale: Efes 35 euro/pers, Pamukkale 35 euro/pers, croaziera cu vaporasul 12 euro/pers.
  • Cheltuieli personale
  • Asigurarea medicala+storno

Supliment Single 100 euro/pers.

Note: Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania

Adaugă comentariu

CAPTCHA
Această întrebare verifică dacă vizitatorul care urmează să posteze acest formular este un robot spam sau o persoană reală.
Imagine CAPTCHA
Întroduceți caracterele afișate pe imagine.