Carnaval Venetia 2019

210
Rating: 
0/5

 

01-05.martie 2019

 

 

Ljubljana-Trieste-Noventa-Murano-Burano-VENETIA-Predjama
 

Ziua1: Plecare din Bistrita la orele de noapte pe ruta Cluj-Budapesta-Maribor-Ljubljana-Lido di Jesolo. Oprire in capital Sloveniei, Ljubjana. Scurta plimbare ghidata- Primaria, Catedrala, Podul cu Dragonii si Podul Triplu, scurt timp liber. Ne continuam drumul spre Italia, unde urmeaza un tur panoramic al orasului Trieste cu portul industrial si portul de yachturi, Piazza del Unita cu cladirile impozante din perioada imperial, Canal Grande etc. Oprire la superbul Palat Miramare, construit de familia Habsburg, care se afla intr-un parc botanic pe malul Marii Adriatice. Cazare la hotel 3* zona Noventa.
Ziua2: Mic dejun, plecam catre vaporetto ca sa vizitam insula Murano (insula sticlei colorate), insula Burano (patria dantelei), insula Torcello (insula unde timpul s-a oprit) dupamasa ne intoarcem la vaporetto, seara cazare. Vizita la o fabrica de sticla, transport vaporas. (program optional)
Ziua3: Mic dejun. Vizitam laguna Venetiei cu vaporetto. Sosire in Venetia unde urmeaza un tur pietonal spre Podul Rialto, Piazza San Marco cu Bazilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Campanila, Biblioteca Marciana, Turnul cu Ceas. Timp liber pentru a ne bucura de festivitatile si frumusetile Orasului indragostitilor si de vartejul carnavalului. Cazare la acelasi hotel.
Ziua4: Mic dejun. Pornim spre Slovenia, vizita Castelului Predjama, castel medieval construit in stanca. Pornire spre casa, sosire in tara noaptea.

210 euro/persoana

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru transport, pentru grup 30-39 persoane, 15 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

Tariful include:

- transport cu autocar clasificat international 3*

- 3 nopti cazare în camere de 2 si 3 paturi cu mic dejun la hotel 3*

- ghid turism din partea agentiei

- taxe de parcare autocar si taxe de intrare in port spre Venetia pentru autocar

Tariful nu include:

Intrarile la obiectivele turistice din program se achita la fata locului si sunt optionale:

- palatul Ducal la Venetia: 18 euro/adult, 11 euro/penionari>65 ani si copil<18, studenti<25 ani cu card de student valabil; Castelul Predjama bilet de intrare si tur ghidat: 13.80euro/adult, 11euro/student/elev, 8.30euro/copil<15ani, Palatul Miramare: 10euro/adult, 8euro/pensionari>65ani, gratis copii<18 ani

- taxa vaporetto in laguna venetiana aprox. : 15 euro

- taxa vizita Murano, Burano si fabrica de sticla 25 euro

- asigurarea medicala si asigurarea storno (optional)

- taxele de statiune - in anii precedenti, in Italia, autoritatile locale au inceput sa introduca taxe de statiune in diferite localitati turistice. In cazul in care autoritatile locale vor introduce aceste taxe in Italia si pentru grupuri, in anul 2019, turistii vor suporta aceste taxe, platibile la fata locului.

Adaugă comentariu

CAPTCHA
Această întrebare verifică dacă vizitatorul care urmează să posteze acest formular este un robot spam sau o persoană reală.
Imagine CAPTCHA
Întroduceți caracterele afișate pe imagine.