Poți să devii mai bogat! Cunoașterea, descoperirea altor culturi, obiceiuri, edificii și peisaje te poate îmbogăți sufletește. A călători, a face cunoștință, a vedea și a câștiga experiență: extinde gândirea și viziunea ta despre viață! Te-ai porni deja la drum? Contactează-ne!

   la  NYIRBATOR

  22-24 NOIEMBRIE 2019
  95 euro/persoana

Ruta ; Cluj Napoca-Zalau-Carei -Nyirbator si retur

 

Nyirbator
Nyírbátor se află în Ungaria, în inima regiunii Nyírség.oraşul cu 13500 locuitori, este localitatea cea mai bogată în valori istorice din judeţul Szabolcs-Szatmár-Bereg. Prima datare scrisă a localităţii a fost în anul 1279, al cărei nume provine din cuvântul turc batir “erou bun”. În evul mediu oraşul a fost un centru administrativ, comercial şi cultural, istoria căreia a fost influenţată de numărul mare de conducători şi domnitori. Cea mai importantă perioadă a istoriei de 7 secole a fost în timpul familiei Báthory.

Sarkany Furdo
Un strand cu un bazin de inot, un bazin pentru copii, doua bazine termale si inca unul mai micut ptr relaxare, bazin exterior cu apa termala. , amplasat intr-o zona foarte frumoasa, cu adevarat relaxanta.
 

Termal Apartament
Situat la 500m de strandul Sarkany, ofera o relaxare maxima tuturor turistilor.
Camere de 50-60mp, dotate cu baie proprie, minibucatarie, un pat matrimonial, si o canapea extensibila, Tv, AC ofera un confort ridicat .
 

Oferta contine

  • 2 nopti cazare
  • transport
  • 2 bilete de intrare  la Sarkanny Furdo

Oferta nu contine :

Masa si petrecere in 23.11.2019-15e( supa+fel principal)

Rating 0/5
0
€ 95