Poți să devii mai bogat! Cunoașterea, descoperirea altor culturi, obiceiuri, edificii și peisaje te poate îmbogăți sufletește. A călători, a face cunoștință, a vedea și a câștiga experiență: extinde gândirea și viziunea ta despre viață! Te-ai porni deja la drum? Contactează-ne!

Excursie de 1 zi
Lanuri de Lavanda

15 Iunie – Taramul Lavandei Madaras (jud.Mures)
22 Iunie – Ferma de Lavanda Santaul Mic (jud.Bihor)

TARIF: 120 RON/PERSOANA
 

Cultivarea lanurilor de lavanda a devenit o traditie in zona Provence din Franta, insa aceste lanuri violet, parca desprinse din povestile cu zane si-au facut aparitia si la noi in tara, devenind un punct de atractie pentru cei care doresc sa piarda notiunea timpului si sa se piarda printre imensele siruri de lavanda.

Astfel, va propunem doua programe care au ca punct principal vizita unui land de lavanada.

 15 Iunie 2019 – Festivalul Lavandei din comuna Madaras (jud.Mures)

Se pleaca dimineata din Cluj-Napoca cu microbuzul/autocarul – Timp Liber pentru plimbare in lanurile de lavanda. In masura in care ne permite timpul, vizita  si timp liber in Tg.Mures.

22 Iunie 2019 – Festivalul Lavandei din Santaul Mic (jud.Bihor)

Se pleaca dimineata din Cluj-Napoca cu microbuzul – Timp liber pentru participarea la festival, in masura in care timpul ne permite, timp si vizita in Oradea.

Tariful include: transport microbus/autocar, ghid insotitor
Tariful nu include: taxa de intrare : 10 Ron/peroana
 

Tariful a fost calculat pentru un numar de 20 de participanti, in cazul in care nu se aduna acest numar, excursia se poate anula sau reprograma.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul programului daca acest lucru este necesar!

Rating 0/5
0