Oare de ce călătorește toată țara vară de vară spre hotarele noastre? Pentru că descoperirea unor noi țări și culturi, respectiv a oamenilor este întotdeauna o provocare și o bucurie. Trăirea zilelor obișnuite ca o sărbătoare, dobândirea unor experiențe de o viață, relaxarea: toate oferite de Blue Travel.

Martisor la Viena + vizita la Mănăstirea Benedictina Melk.
Transport autocar, plecare in 28.02.2020

Tarif standard : 135 euro/persoana

Program

Ziua 1 (28.02.2020)  Plecare  din  CLUJ-NAPOCA spre Viena  pe traseul: Cluj-Napoca – Oradea - Budapesta – Viena, la ora 05.00 in  28.02.2020.  Incepem vizita in Vinena  la Palatul Belvedere, dupa care ne indreptam spre Ringstrasse pentru a admira celebrele cladiri care inconjoara Ringul Vienez. Tur pietonal incepand cu Cladirea Primariei care are aspectul unui castel gotic, Cladirea Parlamentulu, Maria Theresien Platz (Piața Mariei Tereza) care este înconjurată pe de-o parte de Muzeul de Arta și este vis-a-vis de clădirea Muzeului de Istorie Naturală. Seara, cazare in Viena.    
 
Ziua 2 (29.02.2020) Mic dejun. , dupa mic dejun ne indreptam catre Valea Dunării (Wachau) , Vizitam frumoasele localitati  Krems an der Donau (cel mai vechi oras din Austria ), Durnstein ( considerat cel mai frumos oras din Valea Dunarii )și Mănăstirea Benedictina Melk. Abatie care apare în romanul Numele trandafirului a lui Umberto  Eco , care face parte din patrimoniul mondial UNESCO, fiind una dintre cele mai vechi abatii care a funcționat continuu de la înființarea ei (1089). A devenit renumita începând cu sec al 12-lea datorita colecției impresionante de manuscrise din biblioteca manastirii. Dupa vizta ne intoarcem in Viena unde ne continuam vizita la Palatului Hofburg – resedinta de iarna a Casei de Habsburg. Se continua vizita cu Biserica Augustinilor, Biserica Sf Petru, strada Graben, Monumentul Ciumei, Piata si Domul Sf Stefan. Optional, se pot vizita apartamentele imperiale ale Palatului Hofburg.( daca timpul ne permite )Timp liber . Seara, cazare la acelasi hotel in Viena

Ziua 3: (01.03.2020) Mic dejun. Dupa servirea micului dejun, pornim spre Palatul Schonnbrunn, vizita si plimbare in gradinile palatului si la Glorieta. Dupa vizita ne indreptam catre Casa Hundertwasser – cea mai nonconformista casa din Viena, dupa care pornim spre casa, ajungem in Romania, in dimineata datei de 02.03.2020 in functie de trafic si formalitatiile vamale.

 

Data plecarii

Tarif
 

Tarif excurise MELK
valabil la minin 25 persoane

28.02.2020

135

10

 

Supliment single: 50 euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 eur

Tariful Include :

  •  Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*
  •  2 nopti cazare cu mic-dejun la hotel de 3* in Viena
  •  Ghid insotitor

Tariful nu Include:

  • Taxele de intrare la obiectivele turistice : Palatul Schonbrunn (aprox 16 euro/pers)
  • Taxa intarare  Mănăstirea Benedictina Melk – 15e/persoana
  • Taxa transport Viena –Melk –Viena -10e/persoana
  • Asigurare medicala si storno
  • Alte cheltuieli care se nu regasesc la servicii incluse

Conditii de plata :

Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 35 de persoane, in  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Agentia organizatoare  poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui  program in cazul in care acest lucru este necesar!

 

 

 

Rating 0/5
0

Cazare in Chalkidiki, Kassandra Pefkohori!

Ioli Village Hotel Apartments 3*,

Perioada 01  iunie - 08 iunie 2019 Oferta speciala valabila pana in data de 31.01.2019

Tarif/persoana  fara masa - 107 eurp
Tarif/persoana cu mic-dejun - 170 euro
Tarif/persoana cu demipensiune - 233 euro

Hotelul este situat foarte aproape de centrul satului popular din stațiunea Pefkohori. Apartamente spațioase cu două camere, bucătărie echipată, zonă confortabilă, atmosferă relaxantă liniștită. Potrivit pentru cei care doresc să combine o vacanță liniștită și productivă. Seara vă puteți bucura de o viață de noapte vibrantă în Pefkochori, unde veți găsi numeroase cluburi de noapte, baruri, restaurante.

 
Facilitati camere: chicinetă (aragaz cu 2 arzătoare, vase), un ceainic electric (la cerere), aer condiționat, ventilator la cerere (contra cost), mini frigider, telefon, uscător de păr (la cerere la recepție), balcon / terasă.
 
Pentru alte date de plecare, asteptam sa ne contactati!
 
Rating 0/5
0