SEJUR KUSADASI

459
Rating: 
0
No votes yet
3

Vizita la Istanbul  si Chanakkale- 9 nopti cazare 
Perioada 18-27.06.2020, plecare autocar din Cluj Napoca in data de 17.06.2020

Traseul : Cluj Napoca -Turda-Tg. Mures - Brasov - Bucuresti- Bulgaria -Turcia

                                               
Tarif EARLY BOOKING  valabila pana la 30.01.2020-   459 euro 
tarif standard : 499e/persoana

Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania!

 • Ziua 1-2(17.06.2020) : plecare din tara pe traseul –Cluj –Napoca-Turda-Tg, Mures-Brasov-Bucuresti, ajungem in Canakkale in 18.06.2020 – cazare( vizita oras).

Orașul Canakkale este un oraș din vestul Turciei, situat pe coasta sudică de pe Strâmtoarea Dardanele, fiind unul dintre porturile Turciei care face legătura dintre Marea Mediterană și Marea Marmara. Teritoriul acestui oraș se află atât în Europa, cât și în Asia.

 • Ziua 3(19.06.2020) : dupa mic dejun plecam catre Kusadasi, Cunoscut ca unul dintre cele mai atractive orase de la Marea Egee, Kusadasi este situat pe coasta vestica a Turciei, la 90 km sud de Izmir. Kusadasi, una din statiunile de vacanta Turcia, ofera un mediu excelent pentru o vacanta de neuitat.Cazare
 • Ziua 3-10(19-26.06.2020) sejur Kusadasi, Hotel Surtel 3* cu all inclusive
 • Ziua 11(26.06.2020) dupa mic dejun ne indreptam catre Istanbul-Croaziera pe Bosfor , vizita la Bazarul Egiptean, seara cazare.
 • Ziua 12(27.06.2020) dupa mic dejun vizitam  zona Taksim , Moscheea Albastra, Bazarul mare, timp liber dupa care  porin catre casa . dar nu inainte de a ne opri in Edirne, pentru a vedea impresionanta moschee Selimye,construita la cerinta Sultanului Selim al II-lea. Ajungem in 28.06.2020 in functie de fomalitatile vamale si trafic.

Oferta contine :

 • Transport autocar
 • 9 nopti cazare – 1 Chanakkale , 7 Kusadasi Hotel Surtel 3*, 1 Istanbul
 • Masa: Chanakkale :mic dejun, Kusadasi: all inclusive , Istanbul : mic dejun
 • Ghidaj pe tot parcursul sejurului

Oferta nu contine:

 • Taxa de statiune in cazul in care se va introduce din 2020
 • Intrari  la obiectivele turistice
 • Asigurare medicala sau storno
 • Bacsisuri locale

NOTA :

 • Tariful de early booking este valabila cu plata de 50% pana la data de 30.01.2020, restul de 50% pana la data de 25.05.2020
 • Supliment single 125e/pers/sejur
 • A treia persoana in camera 429 e/persoana, copil pana in 12 ani 395euro/pers la tarif de Eb, si 469e/persoana al 3 le adult , si 449ecopil pana in 12 ani la tarif Standard.
 • Tariful de copil este valabil cu minin 2 adulti in camera.
 • Doar transport : 150euro/persoana tur/retur
 • Oferta este calculata la minim 45 de participanti. Daca numarul participantilor este intre 35-45 se va platii un supliment de 20e/persoana.
 • Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania!

 

 • Acte necesare : pasaport valabil minim 6 luni de la data intoarcerii in Romania!

SIMFONIE CULTURALA GRAZ – HALLSTAT – SALZBURG – VIENA

230
Rating: 
0
No votes yet
3

Transport autocar, plecare in data de 04.06.2020
Tarif Early Booking : 230 euro/pers

 • Ziua 1 (Joi, 04 iunie 2020). Pornire din Cluj-Napoca la ora 23:00, sosire in Graz in ziua urmatoare, in data de 05 iunie 2019.
 • Ziua 2 (Vineri, 05 iunie 2020). Incepem sa cunoastem al doilea oras al Austriei – Graz,care a fost in lumina reflectoarelor in anul 2003 datorita artei, design-ului si arhitecturii specifice, fiind denumit si Capitala Culturala Europeana. Aici vizitam Catedrala Sf. Egidiu sau Domul care este una dintre cele mai importante cladiri istorice ale orasului ,Mausoleul Imparatului Ferdinand al II-lea, continuam vizita in Hauptplatz – piata centrala care este inscrisa in patrimonial Mondial UNESCO, observam cladirea Primariei, Casele Luegg, cu frumoasele fatade din secolul 17, decorate cu stuc. Timp liber.

Seara, cazare la hotel de 3* in zona Graz.

 • Ziua 3 (Sambata, 06 iunie 2020). Dis-de -dimineata, pornim spre idilicul oras Hallstat, cu peisaje desprinse din poveste, unde facem o oprire pentru a ne delecta cu frumoasele peisaje ale lacului de munte Hallstätter See, unde vom avea posibilitatea sa ne facem cele mai frumoase poze, la cunoscutul Photo Point. Ne plimbam prin Marktplatz, unde vom observa cafenelele locale, casele traditionale cu balcoanele invelitele in flori. Mai facem o poza perfecta si ne indreptam spre Salzburg, orasul muzicii. Ajungem dupa-masa in frumosul oras si incepem sa exploram “orasul lui Mozart”, si incepem cu artera Getreidegasse, obervam casa cu nr.9, unde s-a nascut Mozart, apoi vedem Sporer, un magazine de bauturi spirtoase care dateaza din anul 1903, tur pietonal la Palatul si Gradinile Mirabell. Optional, daca timpul permite, se poate vizita Cetatea Hohensalzburg (Aproximativ 13 euro/adult).

Seara, cazare in zona Salzburg.

 • Ziua 4 (07 iunie 2020, Duminica) Dupa micul-dejun, ne indreptam spre incantatorul Palat Hellbrunn, situat la aproximativ 6 km de Salzburg. Acesta este renumit pentru gradinile sale si pentru spectaculoasele fantani cu jocuri de apa. De altfel, palatul a fost construit sub indrumarea printului si arhiepiscopului Markus Sitticus von Hohenems, care era mereu pus pe farse si glumea cu invitatii sai, lucru pe care l-a transpus in arhitectura palatului. (Tarif: 12 euro/persoana – valabil pentru grupuri de peste 20 de persoane).

 Ne luam ramas bun de la Salzburg si ne indreptam spre Viena, unde facem un tur panoramic cu autocarul pe Ringstrasse,.Tur pietonal incepand cu Cladirea Primariei care are aspectul unui castel gotic, Cladirea Parlamentulu, Maria Theresien Platz (Piața Mariei Tereza) care este înconjurată pe de-o parte de Muzeul de Arta și este vis-a-vis de clădirea Muzeului de Istorie Naturală. Urmeaza complexul Palatului Hofburg – resedinta de iarna a Casei de Habsburg. Se continua vizita cu Biserica Sf Petru, strada Graben, Monumentul Ciumei, Piata si Domul Sf Stefan.
Seara cazare la hotel de 3* in zona Viena.

Ziua 5 (08 iunie 2020, Luni). Mic dejun, dupa care pornim spre Palatul Schonnbrunn, vizita si plimbare in gradinile palatului si la Glorieta.(Optional, se poate face turul imperial al palatului, 16 euro/adult)
Pornim spre casa si ajungem in Romania, in functie de trafic si formalitatiile vamale.

 

Tarif Early Booking – 230 euro/persoana – valabil pana in data de 31.03.2020
Tarif standard: 245 euro/persoana

Suplimentsingle:50euro
Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Tarifele pentru excursiile optionale sunt disponibile in momentul lansarii programului, acestea pot suferi modificari.

 

TARIFUL INCLUDE

 Transport cu autocar clasificat internaţional de 3*

 3 nopti cazare (1 noapte in zona Graz, 1 noapte in zona Salzburg, 1 noapte in zona Viena)

 Mic-dejun

 Ghid insotitor

 

TARIFUL NU INCLUDE

Taxele de intrare la obiectivele turistice

Asigurare medicala si storno

Alte cheltuieli care se nu regasesc la servicii incluse

 

 

CONDITII DE PLATA

Tarife Early Booking: 30% avans, iar restul pana la sfarsitul perioadei de Early Booking.

Tarife Standard : 30% avans, iar restul cu pana la 30 de zile inainte de plecare.

 

Tariful a fost calculat pentru un grup de minim 35 de persoane, in  cazul  unui  grup  mai  mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba mijlocul de transport sau hotelurile, cu informarea prealabila a turistilor inscrisi. Agentia organizatoare  poate anula excursia in cazul nerealizarii numarului minim de turisti si are obligatia de a instiinta turistul cu cel putin 15 zile inainte de data plecarii.

 

Agentia isi rezerva dreptul de a modifica continutul acestui  program in cazul in care acest lucru este necesar!

Subscribe to RSS - 3*