Ce inseamna turismul in resort-urile turcesti?

Cu totii am auzit de serviciile all inclusive sau ultra all inclusive practicate in luxoasele resort-uri de pe riviera turceasca, insa e un pic dificil sa ne imaginam calitatea, diversitatea si …grandoarea unor astfel de locuri. Pana de curand, era greu sa ne imaginam si tariful unui sejur, insa in urma recentelor evenimente, preturile sunt mai mult decat accesibile, iar serviciile si conditiile de securitate au mai urcat un nivel.

 

Pentru exemplificare, avem Gloria Golf Resort din Belek, Antalya care face parte din acelasi lant cu Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort si Gloria Sports Arena. In acest weekend am avut ocazia de a fi cazati in acest resort minunat care duce ospitalitatea din domeniul turismului la statut de arta.

Transportul s-a realizat cu o aeronava Boeing 737 apartinand companiei Air Bucharest, iar personalul a avut grija ca totul sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Dupa ce se aterizeaza pe aeroportul din Antalya, oaspetii sunt asteptati de catre reprezentantii agentiei partenere din Turcia, iar apoi se face transferul la hoteluri.

Ce am gasit in Turcia?

Contrar aparentelor, atmosfera generala este una normala, fara niciun factor care sa ne duca cu gandul la o situatie incerta de securitate, am gasit oameni care fac tot posibilul sa te ajute si cu cea mai mica problema, am gasit oameni care sunt foarte atenti la detaliile care te ajuta sa ai o vacanta de vis, am gasit servicii si facilitati extraordinare, am gasit….turisti, chiar daca este doar inceputul lui aprilie.

In ceea ce priveste Gloria Golf Resort, este o oaza de verdeata si relaxare si “ acasa” pentru jucatorii de golf, are un design exceptional, personal foarte bine instruit, extrem de atent cu nevoile oaspetilor, piscine interioare, exterioare, centre spa si de fitness, gradini cu palmieri,  multa vegetatie, un adevart paradis la malul marii. Si nu in ultimul rand, personalul de la hotel era mereu cu zambetul pe buze si saluta politicos de fiecare data. Teritoriul detinut de complex este enorm, gazduind astfel nenumarate posibilitati de petrecere a unei vacante de vis. Turistii mai petrecareti, pot alege sa se distreze foarte bine in clubul Insomnia la care se ajunge in aproximativ 3 minute.                                                                                                           

Pentru mine a fost o experienta nemaipomenita, presarata cu momente de relaxare, de contemplare a peisajului, degustare a mancarurilor atent selectionate si de distractie. De asemenea, nu am ratat ocazia de a negocia la magazinele din centrul statiunii Belek.

Ca si o concluzie, litoralul turcesc inca reprezinta interes pentru turisti, serviciile sunt exceptionale, mai mult decat iti poti imagina, iar pana in acest moment nu sunt semne care sa tulbure linistea sau semne de intrebare in ceea ce priveste siguranta turistilor.