Vrei să faci un selfie de pe o navă un drum spre o insulă însorită a Greciei? Ai dori să te distrezi într-una din cluburile din stațiunile turistice de pe malul Mării Mediteranene sau a Mării Egee? Vrei să-ți petreci vacanța împreună cu prietenii într-o vilă din Turcia, Grecia, sau dintr-o țară exotică? Alege Blue Travel Young!

Super Revelion in Cracovia !!!

 

Tarif: 199 euro/persoana + 50 euro transport autocar (plecare din CLUJ-NAPOCA, ORADEA)

 

Despre Cracovia:

In mod traditional Cracovia a fost considerata ca fiind unul dintre municipiile importante ale Poloniei din punct de vedere artistic, cultural si stiintific. Reprezintă totodata fosta resedinta a regilor polonezi si este considerata de multi ca fiind inima Poloniei, avand o istorie de peste 1000 de ani. Cracovia este de asemenea un important centru turistic, fiind tinta a peste 7 mil. de turisti anual.

Districtul Kazimierz:

Kazimierz, vechiul cartier evreiesc este unul dintre cele mai interesante locuri din Cracovia, marturie a importantei comunitatii mozaice in istoria tarii. Are nu mai putin de sapte sinagogi, opere de arta arhitecturala impresionante. In fapt, in trecut, Kazimierz era faimos pentru invatatii sai si pentru artistii de aici. Astazi, vechiul cartier evreiesc este un amestec interesant si inedit de hoteluri elegante, restaurante de lux si vile, alaturi de constructii modeste, mici pravalii si ateliere, cafenele, galerii de arta. Atmosfera sa aparte l- a facut foarte popular pentru vizitatori si adesea veti putea vedea pe strazile pietruite grupuri de turisti veniti din toata lumea.

Auschwitz Birkenau:

Lagărul a fost construit în 1940 în oraşul Auschwitz, situat la aproximativ 60 kilometri vest de Cracovia, din sudul Polonia. După cotropirea Poloniei, armata germană a preluat, sub conducerea ei, cazărmile orașului Oswiecim, transformându-l în cel mai mare complex de lagăre al perioadei naziste. Auschwitz a fost declarat lagăr model și pus la dispoziția delegațiilor internaționale, iar când au fost întrebați de ce au înființat acest lagăr, naziștii au spus că este singura măsură aptă să asaneze această lume de elementele ei precare.

Salina Wieliczka:

Este situată în zona metropolitană Cracovia, în oraşul Wieliczka, sudul Poloniei. Mina este una dintre cele mai vechi saline din lume, încă funcţională, fiind construită în secolul al XIII- lea şi a produs sare de masă continuu până în 2007. Exploatările în scopuri comerciale au încetat încă din anul 1996 din cauza preţurilor prea mici şi o oarecare teamă de a nu distruge mediul şi a provoca inundaţii.

Tariful INCLUDE

3 nopti cazare in hotel + mic dejun

2 petreceri de noapte + 1 de zi

Petrecerea de Revelion

Turul cartierului evreiesc Kazimierz

Turul lagar de concentrare Auschwitz-Birkenau

Optional vizita salina Wieliczka

 

Tariful NU INCLUDE

transport autocar (50 euro/persoana) - imbarcare din Cluj-Napoca, Oradea
asigurare medicala si storno
alte cheltuieli care nu se regasesc la servicii incluse

 
Rating 0/5
0

SUMMER VIBES IN KUSADASI!!!

 

Date  03.08.2019      

Kusadasi este una dintre cele mai mari si mai frumoase statiuni de la Marea Egee, fiind in acelasi timp si un oras - port in care poposesc somptuoasele si enormele nave de croaziera care aduc turistii sa viziteze orasul Antic Efes, care se afla la o distanta de numai 19 km.
Kusadasi este o destinatie care are de toate, incepand cu plaje lungi, faleze cu palmieri, o cunoscuta zona de "bar street, bazar. In esenta, ofera o paleta variata de posibilitati atat pentru tinerii care iubesc viata de noapte, cat si pentru cei care doresc sa viziteze, in zona fiind un adevarat sanctur de obiective culturale.

 

TARIFE:  289 euro/persoana + 90 euro transport autocar din Timisoara  (cu trasfer la Belgrad)

Tariful INCLUDE

9 night party

3 beach party

Boat party

Shopping in Bazaar

Aqua park

9 nopti cazare + mic dejun

Trip to Pamukkale & to old town Ephesus

 

Tariful NU INCLUDE

 

 - transport autocar - 90 euro/persoana (plecare din Timisoara cu transfer la Belgrad)

 - taxa ferry boat - 12 euro/persoana

   - sigurare medicala si storno

    -alte cheltuieli
 

 

Rating 0/5
0

SUPER PARTY IN AMSTERDAM!

 

Plecare in data de 16.10.2019 din CLUJ-NAPOCA

TARIFE: 299 euro/persoana + 110 euro/persoana cu transport autocar din Cluj, Oradea

Amsterdam, o destinatie care intampina turistii cu o atmosfera relaxanta, libertina in care se pare ca grijirile si inhibitiile sunt reduse la minumun. Inca de la inceput, iti va atrage privirile arhitectura incantatoare, multitudinea bicicletelor, canalele, barcile, podurile si...luminile din Red Light District.

Cu siguranta, acest oras cu spirit boemian si atmosfera vibranta are aparenta unui muzeu in aer liber, dar este si un loc predilect pentru petreceri, nu degeaba este vizitat si cunoscut de catre tineri ca fiind  the city in which almost everything is allowed!!

Tarifele includ:

2 night party

Mini Holland Tour

Cruise in Amstel river in Canals of Amsterdam

Great Dutch Tour

3 nopti cazare + mic dejun

 

Tarifele nu includ: 

 

  Transport autocar - 110 euro/persoana  - Plecare din Cluj-Napoca, Oradea
  Asigurare medicale

  Intrarea la obiectivele turistice

 

 

 

Rating 0/5
0

IN ACEASTA VARA, DISTRACTIA ESTE GARANTATA IN KAVOS!!!

 

 

 

DATA DE PLECARE        13.08.2019

KAVOS  este o oază ascunsă a divertismentului sălbatic și nebun, chiar în sudul insulei, la numai câțiva kilometrii distanță de portul Lefkimi. Drumul spre insulă este parcurs cu feribotul de la Igumenica, iar călătoria durează aproximativ 60 de minute. Distanța de la capitală pana pe insulă este de aproximativ 40 km. Kavos deține titlul de destinația cea mai plină de viață cu una dintre cele mai lungi plaje nisipoase de pe insulă. Mii de tineri aleg Kavos în fiecare an ca destinație de vacanță, cunoscut pentru numeroasele cluburi, baruri și restaurante în care petrecerile nu încetează niciodată. Reprezintă un loc atractiv , fiind sinonim cu distracția și unde toate nevoile pot fi satisfăcute petrecând un timp liber de calitate

TARIFE - 289 euro/persoana +90 euro/pers autocar din Timisoara (cu transfer la Belgrad)

Tariful  INCLUDE:

 • Cazare pe bază de 7 nopți de cazare în apartamente / studiouri / camere multiple în hotelul selectat sau vila din Kavos / Corfu
 • Organizarea integrală a excursiei prin urmarea pașilor și sfaturilor unui lider de grup
 • 7 night party
 • Boat party
 • Turul orasului Corfu
 •  Maratias Beach (day beach party)
 •  Glifada Beach (day beach party)
 •  Pool day party

Tariful nu  NU INCLUDE:

 • Transport cu autocarul -90 euro/persoana (plecare din Timisoara cu transfer la Belgrad)
 • Transport cu feribotul pe ruta Igoumenitsa – Lefkimi – Igoumenitsa (dus-intors) la pretul  12€
 • Asigurarea internațională de calatorie si medicală
 • Alte excursii opționale
 • Cheltuieli individuale

 

Rating 0/5
0

  LAST MINUTE PARTY IN ZAKYNTHOS - 10 AUG 2019

 TARIF: 199 euro+ 90 euro transport autocar

    LAGANAS - CAPITALA PETRECERILOR
 

 

Date de plecare          10.08.2019                  17.08.2019                   24.08.2019

 

ZAKHYNTOS este a treia cea mai mare insulă din Marea Ionică și, în același timp, una dintre cele mai frumoase insule grecești. Are o coastă în lungime totală de 123 de kilometri și vrăjește an de an sute de mii de turiști cu plajele sale largi, cu nisipurile fine și cu golfurile exotice.
LAGANAS este o stațiune situată în partea de sud a insulei, la 8 km de orașul Zakynthos și la 7 km de aeroport. Îi datorează cea mai mare popularitate plajelor frumoase de nisip și vieții de noapte tumultoase. Laganas are avantajul că are una dintre cele mai frumoase plaje de nisip, întinsă pe 5 km lungime. Întreaga zonă este cunoscută pentru numeroasele sale cluburi de noapte și baruri. Acesta nu este locul pe care doriți să-l vizitați dacă doriți o vacanță liniștită.

TARIFE:  289 euro/persoana

Tariful  INCLUDE

 • Cazare pe bază de 7 nopți de cazare în apartamente / studiouri / camere multiple în hotelul sau vila selectată din Zakynthos
 • Organizarea integrală a excursiei prin intermediul unul lider al grupului
 • 7 night party
 • Boat party
 • Turul orașului Zante
 • Banana Beach 2x day party
 • St.Nikolas Beach sporturi acvatice
 • Pool day party în Laganas în interiorul unei vile cu piscină
 • Beach party în Laganas la Cubaneros Beach bar

 

Tariful  NU INCLUDE

 • Transport cu autocarul 90 euro/persoana (in 10 august -  Autocar din Cluj-Napoca, Oradea, Arad, Timisoara)
                                                                    (in 17 august - Autocar din Timisoara cu transfer la Belgrad)
                                                           
 •                                                                    (in 24 august - Autocar din Timisoara cu transfer la Belgrad)
 • Transport cu feribotul pe ruta Kyllin – Zakynthos – Kyllin (dus-intors) la prețul de 12€
 • Asigurarea internațională de călătorie și medicală
 • Excursii opționale
 • Cheltuieli individuale

 

 

 

 

Rating 0/5
0