Blue Travel te duce sa vezi concertul anual al Filarmonicii din Viena la Palatul Schonbrunn din data de 26 Mai 2016

 “ Muzica purifica sufletul de praful vietii cotidiene” spune autorul german Berthold Auerbach, iar marele filozof si scriitor roman, Emil Cioran, ne spune ca “daca nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica”. Intr-adevar, muzica creaza unele dintre cele mai puternice emotii, de aceea am luat decizia de a crea o excursie, un program cultural care sa aiba ca si principala motivatie concertul anual al Filarmonicii din Viena, eveniment organizat in curtea Palatului Schonbrunn. Acest concert demonstreaza inca o data statutul de capitala mondiala a muzicii clasice. Evenimentul, care incununeaza, metaforic spus, frumusetea sau  splendoarea unei seri de mai, este dirijat de catre Semyon Bychkov, despre care se spune ca imbina muzicalitatea innascuta, naturala cu rigorile pedagogiei rusesti.

Ce se mai poate vizita in cadrul programului?

In mod evident, atractia principala este concertul in aer liber, insa programul include si alte atractii care nu pot fi ratate:

Vizita in Budapesta, capitala supranumita “ Perla Dunarii”, cu cele mai importante simboluri: Piata Eroilor, Bulevardul Andrassy, Podul cu Lanturi si, bineinteles, Cetatea Buda unde vom avea ocazia sa vedem Bastionul Pescarilor sau frumoasa biserica Matyas.

Vizita in Viena – tur panoramic pe celebrul Ring Vienez, care a fost inaugurat in mod oficial in data de 1 mai 1865, din ordinul imparatului Franz Joseph. “Este vointa mea” sunt cuvintele cu care acesta a ordonat in anul 1857 construirea bulevardului circular, azi expozitie de “bijuterii arhitecturale”. In plus, se poate vizita interiorul Palatului Hofburg, resedinta de iarna a Casei de Hasburg, unde cele mai importante exponate sunt: copia rochiei de mireasa a imparatesei Sisi, colectia de portelanuri si argintarie sau pila cu care se spune ca ar fi fost ucisa. De asemenea, vizitam si Casa Hundertwasser, neobisnuita cladire colorata, reprezentanta a arhitecturii moderniste.

Manufactura de Portelanuri de la Herend, unde tehnica prelucrarii portelanului este ridicata la rang de arta. Putem preciza ca suntem printre putinele sau poate chiar singura agentie de turism care a inclus intr-un circuit turistic vizitarea acestui obiectiv.

Plecarea este in data de 25 Mai 2016, iar pachetul include transportul cu autocarul, 2 nopti cazare cu mic-dejun in Viena, ghid de turism ….si o echipa care are grija de turistii sai!

Ce ratezi daca nu vii cu noi?

-

Care este viziunea noastra?
Avand o experienta de peste un deceniu in activitatea turistica, credem foarte mult in importanta de a oferi experiente, emotii turistilor si de a avea grija de ei, de aceea organizam pachete turistice interesante la preturi accesibile, noi ne dorim foarte mult ca turistii nostri sa se intoarca multumiti din vacantele sau excursiile organizate de Blue Travel!