Miercuri, Aprilie 3, 2019 - 10:53

Ce faci de 1 mai ? ia-ti gasca si hai la :
smileySpring Brake Party!

Balkan Fun si Blue Travel te invita la: 
in perioada: 01.05.2019-05.05.2019
la un mega party in Grecia -Paralia Katerini !
-->3 nopti cazare
-->3x Beach Party, 
-->3x Night Party

Cazare: 99euro/persoana
Transport Party Bus : 55euro/persoana

 

 

Luni, Martie 19, 2018 - 14:14

Agentia Blue Travel  cu sediul în Cluj Napoca, specializat pe turism extern, touroperator pe Grecia,angajează agent de  în turism în biroul din Cluj Napoca.

 

Candidatul ideal:

Miercuri, Octombrie 12, 2016 - 09:18

Începând cu 1 decembrie, vă puteți bucura și de curse de transfer către și de la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca în cele mai bune condiții de siguranță și confort.

Detalii pe : http://www.transfero.ro/

Marţi, Aprilie 19, 2016 - 11:49

Iata ca incet, dar sigur se apropie sezonul estival sau vremea vacantelor de vara cand incepem sa ne gandim la un loc cu mare, cu soare si nisip cat se poate de fin posibil, unde sa mergem cu copiii nostri. Sunt numeroase aspecte de care trebuie sa tinem cont cand ne planificam vacanta, cum ar fi destinatia, mijlocul de transport, unitatea de cazare, documentele de care avem nevoie pentru a iesi din tara cu copiii. Dar ce se intampla daca esti parinte singur?

In acest articol vom prezenta care sunt conditiile in care un parinte singur poate calatori in strainatate cu copilul minor si, in mod implicit, documentele necesare.

Marţi, Aprilie 12, 2016 - 09:40

Cu totii am auzit de serviciile all inclusive sau ultra all inclusive practicate in luxoasele resort-uri de pe riviera turceasca, insa e un pic dificil sa ne imaginam calitatea, diversitatea si …grandoarea unor astfel de locuri. Pana de curand, era greu sa ne imaginam si tariful unui sejur, insa in urma recentelor evenimente, preturile sunt mai mult decat accesibile, iar serviciile si conditiile de securitate au mai urcat un nivel.

 

Pentru exemplificare, avem Gloria Golf Resort din Belek, Antalya care face parte din acelasi lant cu Gloria Serenity Resort, Gloria Verde Resort si Gloria Sports Arena. In acest weekend am avut ocazia de a fi cazati in acest resort minunat care duce ospitalitatea din domeniul turismului la statut de arta.

Marţi, Aprilie 12, 2016 - 09:13

Desi nici in 2015, cand Grecia a fost tranzitata de o multime de refugiati, zonele turistice nu au fost deloc afectate, in 2016 situatia este si mai clara: Nu mai intra imigranti !

Acest fapt este consecinta acordului dintre Uniunea Europeana si Turcia prin care Turcia primeste 6 miliarde de euro ca sa primeasca inapoi putinii imigranti aflati acum pe cateva insule grecesti si mai ales ca sa nu-i lase pe altii sa treaca din Turcia in Grecia.

Cele 6 miliarde de euro nu sant neparat un cadou facut Turciei, ci reprezinta o suma necesara pentru intretinerea pe teritoriulul Turciei a refugiatilor sirieni si din alte tari si pentru a-i opri pe cei care ar dori sa plece spre occident

Marţi, Aprilie 12, 2016 - 09:00

 “ Muzica purifica sufletul de praful vietii cotidiene” spune autorul german Berthold Auerbach, iar marele filozof si scriitor roman, Emil Cioran, ne spune ca “daca nu am fi avut suflet, ni l-ar fi creat muzica”. Intr-adevar, muzica creaza unele dintre cele mai puternice emotii, de aceea am luat decizia de a crea o excursie, un program cultural care sa aiba ca si principala motivatie concertul anual al Filarmonicii din Viena, eveniment organizat in curtea Palatului Schonbrunn. Acest concert demonstreaza inca o data statutul de capitala mondiala a muzicii clasice. Evenimentul, care incununeaza, metaforic spus, frumusetea sau  splendoarea unei seri de mai, este dirijat de catre Semyon Bychkov, despre care se spune ca imbina muzicalitatea innascuta, naturala cu rigorile pedagogiei rusesti.

Ce se mai poate vizita in cadrul programului?

Joi, Martie 17, 2016 - 12:13

1.De ce sa mergem pe Riviera Olimpului?

Pagini