20px

 

SOLICITA OFERTA


O Asigurare de sanatate privata este o optiune eficienta pentru a beneficia de servicii medicale la standarde de calitate superioare celor oferite de sistemul public de sanatate.

Consultantii DESTINE BROKER DE ASIGURARE – REASIGURARE iti pot facilita accesul la o retea extinsa de clinici si spitale particulare, la medici specialisti si aparatura medicala de cea mai noua generatie, prin identificarea planului de asigurare cel mai potrivit pentru tine, adaptat bugetului de care dispui.

ELEMENTELE PRINCIPALE ASIGURARE DE SANATATE

Suma asigurata – poate reprezenta o suma fixa forfetara (indemnizatie pe zi de spitalizare sau o suma fixa in cazul interventiilor chirurgicale) sau indemnizatii pentru servicii private de spitalizare si tratament medical sau chirurgical.

Prima de asigurare – depinde in mare masura de starea asiguratului la incheierea politei, istoricul afectiunilor, ocupatia acestuia, avand in vedere riscurile profesionale etc.

Costuri acoperite (in functie de optiunile asiguratului) – spitalizare, tratament la domiciliu dupa externare, indemnizatie pentru maternitate, consultatii la medic generalist, consultatii, diagnosticare si alte taxe platite la medici specialisti (inclusiv taxe platite pentru analize medicale, radiografii, ecografii etc), interventii chirurgicale, servicii de ambulanta, decesul ca urmare a unor boli sau accidente asigurate, procurare medicamente si vaccinuri, tratament dentar, analize de laborator etc.

Riscuri excluse – tratamente pentru afectiuni preexistente. inainte de incheierea politei, asiguratorul solicita o consultatie medicala completa a persoanei asigurate, in urma careia se stabilesc ca exceptii bolile cronice existente. Aceste consultatii sunt decontate de catre compania de asigurari.