Pelerinaj Israel 2018 cu plecare din Cluj-Napoca. Tarif Early Booking!

3

455
Rating: 0/5

de la 495 455 €/pers/6 zile, cazari hoteluri 4* cu demipensiune

24 FEBRUARIE - 01 MARTIE 2018

BONUS! Urcarea la muntele Tabor si la Muzeul Holocaustului
 

Tarif cu Early Booking valabil pana la data de 31.10.2017

Ziua 1 (24 FEB): Intalnire la Aeroportul International “Avram Iancu” (Cluj-Napoca) in data de 24 februarie 2018 la ora 03:00 cu reprezentantul agentiei Filadelfia Turism. Zbor spre Tel Aviv. Chiar din aeroport grupul va fi preluat de catre  ghidul roman care va insoti grupul pe tot parcursul pelerinajului. 

Începem intinerarul cu un tur panoramic al orasului Tel Aviv si al orasului Jaffa care este un vechi port pe malul Marii Mediterane, acum faimos cartier al artistilor,  dupa care urcam pana in orasul Haifa care se afla la poalele Muntelui Carmel. Aici vom poposi la celebrele gradini BAHAIpentru a admira terasele suspendate.  Urcam pe Muntele Carmel si vom vizita Grota Proorocului Ilie Tezviteanul. Cina si cazare in hotel 4* in Nazareth/Tiberias

Ziua 2 (25 FEB): Micul dejun. Pelerinajul continua cu Cana Galileei, locul unde Isus a facut minunea “transformarii apei în vin”.  Apoi, facem o vizita de ansamblu a Nazaretului, cu oprire la Biserica “Buna Vestire”, cea mai mare constructie romano-catolica din Orientul Mijlociu;Biserica Sfantului Iosif (atelierul lui Iosif ) si o vizita optionala la Muzeul Nazaretului. Urcam pe Muntele Tabor, unde a avut loc episodul ,,Schimbarii la fata” si continuam cu vizitarea bisericii romano-catolice sau a bisericii ortodoxe, la alegere. Vizitam Biserica Anuntarii cu izvorul Mariei, iar ulterior urcam pe Muntele Golan pentru a vedea fabrica de ulei de măsline. Cazare la hotel de  4* in Nazaret/Tiberias.

Ziua 3 (26 FEB): Micul dejun. Mergem la Capernaum, locul in care a predicat Isus. Continuam cu vizite la casa Sfantului Petru si Sinagoga orasului. Vizitam Thaba, locul inmultirii painilor si pestilor. Apoi, Biserica de pe Muntele Fericirii, unde a avut loc predica de pe munte, continuand spre nord de-a lungul Iordanului la locul botezului, situl Baptist Yardenit. O croaziera pe Marea Galileei si optional un pranz delicios la un restaurant pescaresc, unde vom putea servi pestele “Sfantului Petru”. Spre finalul zilei optional putem vizita centrul de prelucrare a diamantelor ,,Caprice” din Tiberias. Cina si cazare în Betleem la hotel de 4*.

Ziua 4: (27 FEB): Micul dejun. Ne indreptam spre pustiul Iudeii: vizita la celebra fortareataMasada (monument UNESCO 2001), construita de Regele Irod. Simbol al libertatii evreilor, fortareata mai pastreaza intacte cele doua sute de coloane de marmura care infrumuseteaza vechile bai incalzite, precum si frescele si mozaicurile antice. Masada este situata pe malul vestic al Marii Moarte, cel mai jos loc de pe Pamant (400 m. sub nivelul marii) si cel mai bogat in saruri minerale lac din lume. (La cerere, ne putem indrepta spre renumita statiune Qalya pentru a face baie in Marea Moarta). Apoi, vom intra in cel mai vechi oras din lume, Ierihon. Vizita la Dudul lui Zacheu, privire spre Carantania, locul in care a fos dus Isus de duhul pentru a fi ispitit.   Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.

Ziua 5 (28 FEB): Micul dejun. Vizitam Bethleemul – Biserica Nasterii Domnului cu pestera locului de origine. Vizita la Capela Sf. Ecaterina. Mergem spre Muntele Scopus pentru panorama Muntelui Maslinilor, vizitam Biserica Pater Noster, iar apoi coboram spre Biserica Dominus Flevit, Gradina Ghetsimani cu Biserica Natiunilor si Pestera Ghetsimani. Optional putem vizita si Biserica Adormirii Maicii Domnului. Parcurgem pe jos  Via Dolorosa cu cele 14 opriri. Intram in Cetatea Sfanta pe poarta Leilor, unde vom vizita Scaldatoarea Betezda. Vizitam Sfantul Mormant, GolgotaPiatra Ungerii. Urmeaza Muntele Sionului, locul Cinei cea de Taină si a coborarii. Zidul Plangerii Cina si cazare in Betleem la hotel de 4*.

Ziua 6 (1 MAR): Transfer aeroport Tel Aviv. Dupa formalitatile de plecare ne vom imbarca pe cursa WIZZAIR W6 3480 cu decolare la ora 09:55 si sosire la aeroport , ora 13:10.

 

Tariful include: - Biletul de avion CLJ - TLV - CLJ - cu compania aeriană WIZZAIR: - Cazarea: 5 nopti la hoteluri de 4* - demipensiune (mic dejun si cină): - Intrarea la toate obiectivele turistice mentionate in program: - Ghid vorbitor de limba romana; Reprezentant specializat din partea Filadelfia Turism – insotitor de grup; Transportul cu autocar modern pe tot parcursul pelerinajului.

BONUS: Urcarea la muntele Tabor, intrarea la muzeul Holocaustului 

Tariful nu include- Taxe aeroport - obligatorii (145 eur/ pers); - Bacsis ,,TIPs” Pentru sofer si ghid - obligatoriu (30 eur/pers); Supliment camera single (200 eur/pers); Asigurarea storno si asigurarea medicala; Inchiriere casti  sonorizare pe tot parcursul excursiei (10 eur/ pers) - obligatorii.

Adaugă comentariu