Poți să devii mai bogat! Cunoașterea, descoperirea altor culturi, obiceiuri, edificii și peisaje te poate îmbogăți sufletește. A călători, a face cunoștință, a vedea și a câștiga experiență: extinde gândirea și viziunea ta despre viață! Te-ai porni deja la drum? Contactează-ne!

ULTIMELE LOCURI DISPONIBILE!

La Hajduszoboszló- Karadi Boutique Hotel
23-25 martie 2018
350LEI/PERSOANA 

Oferta include:

  • 2 nopti cazarea cu demipensiune
  • transport cu microbus

+ 1 SUPRIZA                                                     

Pretul nu include taxa de statiune :

  • 500ft. / noapte / adult
  • Intrarile la strand

INSCRIERILE SE FAC IN LIMITA LOCURILOR DISPONIBILE!

Rating 0/5
0

 

CAZARE HAJDUSZOBOSZLO -UNGARIA
Hajdúszoboszló este cea mai mare staţiune balneo din Ungaria. Datorită apelor sale termale ( 75 C ) şi a microclimei, este cunoscută şi sub denumirea de “Mekka reumaticilor“ şi “paradisul iubitorilor de apă şi soare“. Strandul în aer liber întins pe 35 ha, cu bazine (în aer liber şi acoperite), piscine cu valuri, bazin pentru copii, piscină olimpică, jacuzzi, plajă mediterană, Aquaparcul oferă o distracţie unică pentu toate categoriile de turişti.
 
Solicitati oferta personalizata de cazare la pensiuni familiale , apartamente , Hotel de 2*, 3*,4* cu masa inclusa in oferta sau fara masa, la adresa office@bluetravel.ro, sau la numerele  de telefon : 0264-450880,0264-450291
Daca doresti  sa iti planifici / rezervi vacanta singur, solicita o consultanta telefonica/skype/personala si noi iti aratam cum e posibil.

 

 

Informatii suplimentare sau alte oferte: 0264-450-880, office@bluetravel.ro

 

 

Rating 0/5
0