Poți să devii mai bogat! Cunoașterea, descoperirea altor culturi, obiceiuri, edificii și peisaje te poate îmbogăți sufletește. A călători, a face cunoștință, a vedea și a câștiga experiență: extinde gândirea și viziunea ta despre viață! Te-ai porni deja la drum? Contactează-ne!

 

Ziua 1. Decolare la orele 14:30 din aeroportul din Cluj-Napoca – aterizare in Aeroportul Roma-Ciampino la 15:30. Intalnire cu ghidul si autocarul.  Vizita litoralul Marii Tireniene, langa Roma, timp liber sau baie pe o plaja publica. Cazare zona Roma, 4 nopti la acelasi hotel.

Ziua 2. Ne indreptam spre Roma, Orasul Etern, (Atentie! Pentru a intra in centru, folosim metroul, iar intre obiectivele turistice ne deplasam pe jos toata ziua) unde urmeaza o plimbare ghidata; vizitam Bisericile Santa Maria Maggiore, San Pietro in Vincoli, Colosseum si Forul Roman, Forurile Imperiale. Timp liber. Cazare.

Ziua 3. Continuam vizita Orasului Etern, urmeaza Castel San Angelo si Vaticanul: Catedrala Sf Petru, Muzeele Vaticanului cu Capela Sixtina (Atentie! Pentru a intra in centru, folosim metroul, iar intre obiectivele turistice ne deplasam pe jos). Cazare zona Roma, la acelasi hotel.

Ziua 4. Continuam vizita Romei cu  Piazza di Spagna cu Scarile Spaniole, apoi Piata Navona, Panteonul, Fontana di Trevi. Timp liber in Roma sau *Excursie optionala la Tivoli, renumit pentru ruinele vilei Imparatului Adrian si gradinile vilei familiei Este, vizitam Vila Este cu gradinile si fantanile arteziene, ambele insemnate pe lista Patrimoniului UNESCO. Cazare.

Ziua 5. Urmeaza San Giovanni in Laterano, prima biserica crestina din Roma, si catedrala Romei, Baptisteriul lui Constantin cel Mare, primul baptister al crestinismului, Sfanta Scara a lui Pilat.Transfer la aeroport. Decolare la orele 16:00, aterizare la Cluj-Napoca la orele 18:35.

 

Tarif Standard in camere dubla

(avans 30%)

Tarif  Early Booking

>31.03.17 (avans 60%)

Tarif  Early Booking

>15.02.17 (avans 60%)

23.08.2017

509 euro

479 euro

459 euro

Tarif Client Fidel

499 euro

469 euro

449 euro

Reducere al treilea adult in camera: 15 euro

Reducere copil <12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single: 80 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). In cazul unui grup de 30-39 persoane, se va achita un supliment 30 euro, doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii

 

Tariful include:

- bilet de avion pe ruta Cluj – Roma Ciampino – Cluj cu compania Wizzair conform orelor mentionate; taxe de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport, cf orarului de zbor de mai sus, pretul include si un bagaj de  mână care măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa.

- transport autocar sau minibuz pentru deplasari pana la metrou

- 4 nopti cazare la hotel 4* zona Roma (Pomezia/Ostia sau similar) cu mic dejun

- ghid turism din partea agentiei

 

Tariful nu include:

-  bagaj de cala/persoana de 23 kg ~60 euro/bagaj pentru dus si intors (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj); se recomanda 1 bagaj de cala/camera sau familie

- intrarile la obiectivele turistice: Muzeele Vaticanului: ~32 euro, se achita la inscriere,  (bilet de intrare, ghid local vorbitor de lb romana, statie ghidaj audio al Vaticanului, taxa de rezervare pentru grupuri), Colosseum si Forurile: 23 euro (bilet, rezervare si ghid local); bilete de transport în comun în Roma (1 bilet: 1,50 eurox8); taxele de intrare sunt orientative si valabile la redactarea programului;

- excursia optionala Tivoli – 15 euro+taxa de intrare Vila d'Este~11 euro

- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar;

- taxele de intrare in orasele din Italia pentru autocar (pentru a evita aceste taxe si pentru o circulatie mai rapida si mai eficienta, la Roma, folosim metroul, obiectivele se afla la distante relativ mici intre ele, astfel vizita Romei se realizeaza pietonal)

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxele de statiune – zona Roma, Pomezia, hotel 4*, 2 euro/zi/persoana, platibili la fata locului

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii). Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot rezerva doar pana la randul 6.

 

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Rating 0/5
0
€ 499