Poți să devii mai bogat! Cunoașterea, descoperirea altor culturi, obiceiuri, edificii și peisaje te poate îmbogăți sufletește. A călători, a face cunoștință, a vedea și a câștiga experiență: extinde gândirea și viziunea ta despre viață! Te-ai porni deja la drum? Contactează-ne!

 

 

Lago di Garda-Nice-Carcasonne-Lourdes-San Sebastian-Bilbao-Burgos-Santiago de Compostella-Porto-Coimbra-Fatima-Lisabona-Sintra-Cabo da Roca-Evora-Sevilia-Gibraltar-Maroc-Cordoba-El Escorial-Madrid-Zaragoza-Barcelona-Montserrat-Figueras

       
       
       
       
 

 

 

 

 

 

Ziua 1. Decolare din Aeroportul din Cluj-Napoca la orele 13:35, aterizare la Aerportul Venetia-Treviso la orele 14:25. Sosire in Italia, popas la Lacul Garda, vizita oraselul Sirmione, optional mini-croaziera in jurul localitatii. Cazare zona Verona/Piacenza 

Ziua 2. Ne continuam drumul spre Franta, pe Coasta de Azur cu opriri tehnice pe traseu; tur panoramic Nice cu Promenade des Anglais, orasul vechi si Dealul Castelului. Timp liber in Nice. Sosire la Marsilia, tur panoramic al portului, cazare zona Marsilia-Montpelier.(~550 km)

Ziua 3. Ne continuam traseul prin sudul Frantei. Oprire la Carcasonne, plimbare in orasul fortificat. Oprire orientativa de dupa masa la Lourdes, mica localitate faimoasa pentru aparitia repetata a Fecioarei. Cazare zona Lourdes-San Sebastian.(~570 km)

Ziua 4. Ne continuam drumul spre Tara Bascilor, in Spania. Vizitam statiunea San Sebastian este cea mai eleganta statiune a Spaniei, in Golful Biscaya. Ne continuam drumul spre Bilbao, cel mai mare oras al bascilor. Scurta vizita in Bilbao la Muzeul Guggenheim (exterior), cladire “deconstructivista” din sticla si titan, cladire care a clasat Bilbao ca oras-atractie. Ne indreptam spre Burgos, unde vizitam Catedrala, capodopera arhitecturii gotice, loc de veci al El Cid.  Cazare zona Leon. (Lourdes-San Sebastian-Bilbao-Leon ~650 km).

Ziua 5. Vizitam Santiago de Compostella, Catedrala, loc de veci al Apostolului Iacob cel Mare. Trecere in Portugalia, oprire in Porto,  al doilea cel mai mare oras al Portugaliei, unde vizitam orasul vechi, cu Biserica Sf. Francisc, Palatul Bursei. Vizita pivnita cu degustare de vinuri. Cazare zona Porto. (Leon-Santiago-Porto~550 km).

Ziua 6. Vizitam Coimbra, unul dintre cele mai vechi orase universitare – vizitam biblioteca universitatii, considerata cea mai bogata si mai frumoasa biblioteca a Europei, catedrala, timp liber in orasul vechi. Ne continuam drumul spre Fatima, renumit loc de pelerinaje, cu aparitii ale Fecioarei. Cazare zona Lisabona 3 nopti. (~320 km)

Ziua 7. Vizita Lisabona, partial panoramic cu autocarul, partial pietonal – Centrul Vechi cu Turnul Belem, Monumentul Descoperirilor, Manastirea Jeronimos, Cartierele Alfama, Bairro Alto, Chiado si Baixa; timp liber in Lisabona.  Cazare la acleasi hotel.

Ziua 8. Zi libera pentru odihna la mare, sau excursie optionala de jumatate de zi la Cabo da Roca, cel mai vestic punct al Europei, unde admiram panorama; ne indreptam apoi spre Sintra, unde va propunem plimbare pe stradutele medievale sau vizita Palatului Regal.

Ziua 9. Vizita Evora, orasel portughez medieval (patrimoniului UNESCO). Trecere in Spania. Cazare zona Sevilia. (total ~460 km)

Ziua 10. Vizita in Sevilia, malul Guadalquivirului cu Arena pentru Coride, Turnul de Aur, Catedrala cu mormantul lui Cristofor Columb, Alcazarul si cartierul Santa Cruz. Ne indreptam spre Stanca, adica spre Peninsula Gibraltar. Optional vizita cu microbuze locale urcam pe Stanca pentru o panorama superba a Golfului, vizita Pestera Sf Mihail si intalnire cu maimutele. Cazare 2 nopti zona Gibraltar.

Ziua 11. Timp liber pentru odihna la mare sau excursie optionala in Maroc (75 euro)  (cetatenii UE pot trece pentru o zi in Maroc, acompaniati de un ghid local, cu CI valabil).

Ziua 12. Ne indreptam spre nord cu o scurta oprire la Cordoba, vechi centru cultural si religios al maurilor, odinioara si cel mai civilizat oras vestic, vizitam La Mezquita, centru al stiintelor medievale, azi catedrala. Cazare 2 nopti zona Madrid (~650 km).

Ziua 13. Vizitam  El Escorial, manastire si resedinta regala din secolul al 16lea, loc de veci ai regilor Spaniei; urmeaza o plimbarea ghidata in Madrid cu  Orasul Vechi, Monumentul Cervantes,  Palatul Regal (exterior), Plaza Mayor; vizitam Muzeul Prado, una dintre cele mai renumite galerii de arta din lume; cazare

Ziua 14. Pornim spre Zaragoza, vechiul sediu al Aragonilor. Plimbare prin centru, vizitam centrul vechi, Catedrala si Biserica El Pilar. Facem cunostinta cu stilul mudejar. (Madrid-Zaragoza=314 km; Zaragoza-Barcelona=319 km). Cazare 2 nopti zona Barcelona.

Ziua 15. Vizitam Barcelona cu operele arhitecturale ale lui Gaudi, Casa Mila, Casa Battlo, La Sagrada Familia (interior! Atentie, taxa de intrare: 25 euro se achita la inscriere), Parc Guell, Ramblas, Cartierul Gotic; timp liber în Barcelona.

Ziua 16. Mic dejun. Timp liber sau *excursie optionala la Figueras, unde admiram Teatrul-Muzeu Gala Salvador Dali, cu creatiile artistului excentric, apoi la Montserrat, loc de pelerinaj catalan, situat intr-un cadru natural unic, printre munti. Decolare din aeroportul El Prat, Barcelona la orele 19:45, aterizare la Cluj la orele 23:50.

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.17 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.02.17 (avans 50%)

19.09.2017

1185 euro

1130 euro

1090 euro

Tarif Client Fidel

1170 euro

1120 euro

1080 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 70 euro

Reducere al treilea adult in camera: 35 euro

Supliment camera single: 310 euro

 

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti (avion+autocar). Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 70 euro, se va achita doar in caz de nevoie, la finalizarea grupului, in saptamana plecarii.

 

 

Tariful include:BONUS: LOCURI PREFERENTIALE SI ASIGURARE TRAVEL (medicala si storno) PENTRU INSCRIERI PANA IN 30.12.2016

- bilet de avion Cluj-Venetia Treviso si Barcelona-Cluj cu compania Wizzair cf orelor de zbor mentionate mai sus

- taxele de aeroport si transfer aeroport-hotel-aeroport la orele de zbor mentionate, un bagaj de  mână care măsoară 42x32x25cm sau mai puţin, poate fi transportat la bord gratuit. Acesta trebuie să aibă loc sub scaunul din faţa.

- transport autocar 3* cu A/C, scaune rabatabile, etc, taxe parcari si autostrazi cf programului

- 15 nopti cazare la hoteluri 3* sau de tip Ibis, Campanile, Kyriad cu mic dejun

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- bagaj de cala/persoana de 23 kg~63 euro/bagaj pentru dus-intors  (pretul bagajului este mai avantajos la inscriere, compania de zbor poate modifica taxele de bagaj)

- taxele de intrare la obiectivele turistice din program:  croaziera in Sirmione: 8 euro, Carcasonne: 7 euro, catedrala din Burgos: 7 euro, degustare de vinuri la Porto: 10-14 euro, Biblioteca din Coimbra (tur ghidat): 15 euro, Catedrala din Coimbra: 2 euro, Lisabona: Turnul Belem: 6 euro, Manastirea Jeronimos: 10 euro, etc., Sevilia: Alcazarul: 9,50; Catedrala: 8 euro, Gibraltar vizita stancii cu microbuze locale si ghid local, intrare in Pestera Sf. Mihail: 35 euro, Catedrala din Cordoba: 8 euro, El Escorial: 10 euro, Muzeul Prado: 15 euro, La Sagrada Familia: 25 euro (se achita la inscriere!)

- taxe ghizi locali, acolo unde este absolut necesar

- Excursiile optionale: Cabo da Roca-Sintra: 20 euro, cu transport local si ghid local; Palatul regal din Sintra: 8,50 euro; Maroc: 75 euro (include transfer spre/din port, feribot pentru trecere in Tangiers, vizite culturale cu ghid local, masa de pranz si timp liber pentru shopping; cetatenii UE, acompaniati de un ghid local, pot trece pentru o zi in Maroc cu CI ) Figueras+Montserrat: 25 euro; taxa de intrare Muzeul Dali~9 euro; (toate minim 30 persoane)

- cine la hoteluri

- asigurarea medicala + asigurarea storno (de renuntare la calatorie) optional, dar recomandata

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre agentie cu 3 zile inainte de plecare; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii) . Incepand cu circuitele pe anul 2017, locuri preferetianle se pot doar pana la randul 6, iar turistii care ocupa ultima bancheta vor beneficia de o reducere de 10 euro/persoana care se acorda doar in caz de autocar plin

In cazul circuitelor unde grupul este format din grup cu avionul si grup cu autocarul, agentia isi rezerva dreptul de a modifica programul intregului grup in functie de schimbarea orarului de zbor. Agentia nu isi asuma raspunderea pentru eventualele intarzieri sau schimbari in programul excursiei datorita modificarii orarului de zbor. Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar.

Rating 0/5
0
€ 1 170

Zagreb-Lacurile Plitvice-Trogir-Split-Dubrovnik-Medjugorje-Mostar-Sarajevo-Belgrad

Cu sejur pe Riviera Dalmata!

Ziua 1. Plecare din Cluj la orele 01:00, din Oradea la orele 04:00 in zori pe ruta Cluj-Oradea-Budapesta-Zagreb ~750 km. Sosire in Zagreb in cursul dupa-amiezii, scurt tur pietonal in zona centrala - Catedrala Sf. Stefan, Cetatea. Cazare zona Ogulin.

Ziua 2. Ne indreptam spre Rezervatia Plitvice, (19.000 ha) renumitele lacuri montane ce se varsa unul in altul, formand cascade si grote; drumetie~3-4 ore. Cazare si timp liber zona Split, 4 nopti la acelasi hotel pe Riviera Dalmata. (Ogulin-Plitvice-Split~320 km)

Ziua 3. Ne continuam drumul pe coasta Dalmatiei. Se viziteaza orasul Trogir cu obiectivele turistice ca si Catedrala Sf Laurentiu, Loggia cu Turnul cu Ceas, Pimaria Orasului, Fortatreata Kamerlengo. Urmeaza Split, unde se viziteaza: Palatul Imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai bine pastrate din epoca romana), Mausoleul lui Diocletian (exterior), transformat in catedrala catolica, Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin. Timp liber. Cazare .

Ziua 4. Timp liber pentru plaja si odihna, sau *excursie optionala la Dubrovnik, se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping. Cazare.

Ziua 5. Timp liber in statiune pentru plaja si odihna.

Ziua 6. Ne continuam drumul spre Bosnia-Hertegovina cu scurta oprire la Mostar pentru a admira panorama orasului vechi, cu Podul Vechi, moscheea Pasa Koski Mehmed. (Makarska-Sarajevo~320 km) Ne continuam drumul spre Sarajevo, scurta vizita in capitala Bosniei-Hertegovinei, oras unde a fost asasinat Franz Ferdinand in 1914; vizitam podurile istorice, Palatul Primariei, Turnul cu Ceas, Catedrala Romano-Catolica. Timp liber. Cazare zona Sarajevo.

Ziua 7. Dupa mic dejun ne indreptam spre Belgrad, unde incepem vizita cu Mausoleul lui Tito, dupa care urmeaza Citadela Kalemegdan, si artera pietonala Knez Mihajlov. Timp liber. Plecare spre tara, sosire seara tarziu. (Sarajevo-Belgrad ~300 km, Belgarad-Timisoara-Oradea~330 km)

 

Data de plecare

Tarif standard in camera dubla

(avans 30%)

Tarif Early Booking

>31.03.17 (avans 50%)

Tarif Early Booking

>15.02.17 (avans 50%)

19.09.2017

325 euro

305 euro

295 euro

Tarif Client Fidel

315 euro

295 euro

285 euro

Reducere copil<12 ani cazat in camera cu 2 adulti: 20 euro

Supliment camera single:  120 euro

Tarifele au fost calculate la grup de minim 40 turisti. Suplimentul pentru grup 30-39 persoane, 20 euro, se va achita doar in caz de nevoie, in saptamana plecarii.

BONUS LOCURI PREFERENTIALE PENTRU INSCRIERI PANA LA 31.12.2016

Tariful include:

- transport cu autocar modern, climatizat 3*, taxe parcare si autostrazi

- 6 nopti cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun bufet, 1 noapte zona Ogulin, 4 nopti Riviera Dalmata, 1 noapte zona Sarajevo.

- ghid turism din partea agentiei

Tariful nu include:

- *excursia optionala la Dubrovnik: 30 euro (grup minim de 25 persoane), taxa intrare la zidurile Cetatii din Dubrovnik~14 euro,

- intrarile la obiectivele turistice – Plitvice~12 euro, Catedrala Trogir~5 euro, Split~ 8 euro (Catedrala, Baptisterul, Clopotnita), Mostar Moscheea + terasa pt panorama Podulului Vechi~3 euro, Mausoleul lui Tito~4 euro

- 6 cine optionale~40 euro

- taxe ghizi locali, acolo unde grupul solicita sau este absolut necesar

- asigurarea storno si asigurarea medicala (optional)

- taxa de rezervare a unui loc preferential în autocar: 5 euro/persoana (optional) (mentionam ca locurile în autocar se distribuie în ordinea înscrierilor si se comunica de catre personal la urcare în autocar; prioritate au cei care la inscriere isi rezerva locul; nu acceptam cereri pentru loc preferential ulterior inscrierii)

Agentia îsi rezerva dreptul de a modifica ordinea sau continutul programelor în cazul în care acest lucru este absolut necesar

 

Ora de imbarcare

Orasul de imbarcare

Locul de imbarcare

Tarif

04:00

Oradea

Parcarea Vulturul Negru

0

01:00

Cluj-Napoca

Bila Manastur

0

01:20

Turda

Teatru, Bld Matei Basarab

15 euro

23:00(-1 zi)

Tg. Mures

OMV, Str. Gh. Doja

15 euro

22:00(-1 zi)

Reghin

Petrom, Str. Iernuteni

20 euro

20:00(-1 zi)

Odorheiu Secuiesc

Piata Marton Aron

25 euro

19:30(-1 zi)

Miercurea Ciuc

Rompetrol, Str. Harghitei

25 euro

20:00(-1 zi)

Brasov

Petrom, Bld. Grivitei

25 euro

22:30(-1 zi)

Bistrita

Petrom, iesire spre Viisoara

20 euro

23:40(-1 zi)

Dej

OMV, Str. Valcele

15 euro

00:00

Gherla

Petrom, Str. Clujului

15 euro

22:00(-1 zi)

Sighisoara

Penny Market, Str. Tarnavei

20 euro

22:00(-1 zi)

Sibiu

Parcarea Metro,Sos. Alba Iulia

20 euro

22:30(-1 zi)

Sebes

Parcarea Lidl, Str. Augustin Bena

20 euro

23:00(-1 zi)

Alba Iulia

MOL, Str. Al. Ioan Cuza

20 euro

22:00(-1 zi)

Deva

Bila, langa Gara

20 euro

00:30

Baia Mare

OMV, Bld Independentei

20 euro

01:30

Satu Mare

MOL, Drumul Careiului

20 euro

02:00

Carei

MOL, Bld. 25 Decembrie

15 euro

01:30

Zalau

MOL, Bld Mihai Viteazu

15 euro

01:40

Arad

OMV Centura, Calea Zimandului

10 euro

01:00

Timisoara

Parcarea Real, Calea Aradului

15 euro

Tariful transferului este valabil pentru dus si intors, si se realizeaza la minim 4 turisti/traseu; numarul locurilor sunt limitate in functie de

marimea mijloacelor de transport (4, 8, 15, 19, 48 locuri)

Rating 0/5
0
€ 325